Verkoper / verkoopster daghandel

Bredefleur is een groeiend en innovatief leliebedrijf met 75 medewerkers. Wij produceren Lelies op 2 locaties (Moerkapelle en Luttelgeest) op een oppervlakte van 14 hectare. In totaal op jaarbasis 20 miljoen stuks voor het topsegment in de markt. Dit topsegment stelt
hoge kwaliteitseisen aan onze lelies. Met de groei van Bredefleur  willen wij ook de professionaliteit van het bedrijfsproces in onze organisatie versterken.


Verkoper / verkoopster daghandel 


Wat doe je?

Als verkoper daghandel ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze lelies. Optimale prijsvorming, tevreden klanten en betrouwbare leveringen zijn je uitgangspunt. Je bent dagelijks bezig met het aanbieden van onze Lelies, het bellen en bezoeken van klanten, opzet van verkoopacties en offertes, en het verdelen van het beschikbare aanbod over directe verkoop en klokken. Je werkt dagelijks samen met de salesmanager, de productieleiders op beide locaties en de commercieel directeur.


Wat vragen wij?

Je bent commercieel en in staat om vanuit de relatie met klanten goede afspraken te maken en deals te sluiten. Enige jaren verkoopervaring om dit aan te tonen is een belangrijke voorwaarde. Je bent initiatiefrijk, flexibel en oplossingsgericht. Ook op momenten dat er tijdsdruk op staat. Als spin in het web van de verkoop ben je duidelijk in je communicatie, een vroege vogel en heb je ervaring in het gebruiken van computers en bijbehorende systemen. Zelfstandigheid en besluitvaardigheid zijn van belang. Deze functie vereist minimaal MBO+-niveau en een rijbewijs.


Wat bieden wij je?

Een uitdagende en afwisselende functie met leuke collega’s in een echt familiebedrijf. Je werkt vanuit locatie Moerkapelle, maar zal wekelijks op de productielocatie in Luttelgeest en bij klanten op de veiling te vinden zijn. Er heerst een prettige en informele werksfeer met korte lijnen en een open heldere bedrijfscultuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er wordt een prima salaris betaald, afgestemd op jouw ervaring en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Stuur voor eind maart je CV met motivatie naar levievers@bredefleur.nl of bel als je nog vragen hebt met 06-108 577 56.


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven