Strategic Account Manager

NNZ is een dynamisch multinationaal familiebedrijf die verpakkingen levert aan klanten binnen de AGF- en in de industriële sector. In een tijdsbestek van bijna een eeuw is NNZ uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 250 medewerkers. NNZ heeft 24 vestigingen in 18 landen; het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen.

Strategic Account Manager

AGF Consumenten Verpakkingen

 

Waar word je verantwoordelijk voor?

Als Strategisch Account Manager AGF Consumenten Verpakkingen is het jouw verantwoordelijkheid om new business te realiseren in Nederland binnen de retail. Naast het genereren van new business adviseer je klanten van de NNZ-portefeuille in Noord Nederland met als doel om je marge en omzet targets te halen.

Op basis van het door jou geformuleerde accountplan geef je invulling aan de gestelde doelen ten aanzien van klanttevredenheid en commerciële groei. Daarnaast ondersteun je de salesmanager bij het opstellen van het commerciële beleid voor de productgroepen binnen de consumenten verpakkingen.


Wie zoeken wij voor deze positie?

Voor de rol van Strategisch Account Manager zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan het volgende profiel:

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Je hebt een aantal jaren commerciële ervaring met key-accounts; 
  • Je beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden;
  • Je bent overtuigend, representatief, stressbestendig en resultaatgericht;
  • Je bent ondernemend en pionier;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met verpakkingen.


Wat bieden wij jou?

NNZ biedt een financieel gezonde omgeving waar groei, professionalisering en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling de komende jaren centraal staan. Een salaris in lijn met jouw ervaring en een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, vakantiegeld, auto van de zaak, een 13e maand, 27 vakantiedagen en bij een fulltime aanstelling 13 ADV dagen en een winstdelingsregeling.


Reageren

Is je interesse gewekt? Dan zijn we zijn benieuwd naar jouw sollicitatie en CV, deze kun je voor 6 april 2020 per e-mail versturen naar jobs@nnz.nl. Wij zullen uiterlijk in week 15 een reactie geven op jouw sollicitatie.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roos van Vugt via 06 - 421 217 57. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Iris Veenhuizen, 06-225 729 67.

 


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven