Manager Ruimteplanning

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke baan waarbij je analytisch moet zijn en goed in scenario’s moet kunnen denken? Waarbij je stressbestendig moet zijn, een helicopterview moet hebben en je niet uit het veld laat slaan als er uitdagingen zijn ontstaan? Solliciteer dan op onderstaande functie!

Wij zijn op zoek naar een   

Manager Ruimteplanning


Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 28 hectare glas verspreid over vijf locaties in het Westland, kweekt Vreugdenhil Young Plants miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten voor de consument (Pick-&-Joy®). Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw en streeft ernaar tot de top te blijven behoren, iedere dag weer, al meer dan 45 jaar.

Als Manager Ruimteplanning ben je verantwoordelijk voor de ruimteplanning voor alle locaties van Vreugdenhil Young Plants en ben je werkzaam op de Supply Chain afdeling. Je zorgt voor een optimale m2-planning voor alle productgroepen voor zowel de korte als lange termijn en houdt daarbij rekening met diverse facetten: teelt, klantwensen, commercie en efficiency. Je zult veel afstemmen met de afdeling verkoop, Supply chain, logistiek en de teeltspecialisten. Je onderzoekt verschillende scenario’s voor het plaatsen van verschillende partijen. Je plant de partijen per locatie in en stuurt de bedrijfsleiding aan met de detailinvulling, denk hierbij aan processen als oppotten, omzetten en uitzetten van partijen plant. Je monitort hierbij met regelmaat in de kas waardoor je de feeling blijft houden met de praktijk. Naast het opzetten en aanpassen van de dagelijkse ruimteplanning, ben jij het aanspreekpunt voor buitenlocaties en maak je afspraken m.b.t. huur, oppervlakte, periode en faciliteiten. Binnen deze functie neem je deel aan het MT-overleg en werk je intensief samen met je parttime collega ruimteplanner.


Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met planning in de moderne glastuinbouw, bij voorkeur ervaring in een plantenkwekerij
  • Je bent analytisch, accuraat en sterk met cijfers
  • Je bent initiatiefrijk, je kunt in scenario’s denken, anticiperen en bijsturen
  • Je bent communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht of
  • Je hebt commercieel gevoel en je bent kostenbewust
  • Je bent stressbestendig en besluitvaardig
  • Je kunt zelfstandig als in teamverband werken
  • Goede beheersing van Excel


Ons aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een informele organisatie. Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s en krijgt de ruimte om je voortdurend te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reactiemogelijkheden

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatiebrief met cv per mail naar vacature@vreugdenhilyoungplants.nl. Wil je eerst meer weten? Informeer bij de afdeling HRM, tel. 0174 - 52 52 00 of e-mail naar info@vreugdenhilyoungplants.nl.


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven