Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kwaliteitscontroleur AGF

We bring the fresh world together!

Roveg Fruit houdt zich wereldwijd bezig met de im- en export van groenten en fruit. We zijn een toonaangevend bedrijf binnen de AGF branche, dat snel groeit en constant zoekt naar nieuwe uitdagingen. Persoonlijke aandacht voor zowel de klant als de medewerker vinden wij belangrijk. In verband met uitbreiding van ons kwaliteitsteam zijn wij per direct op zoek naar een:

Kwaliteitscontroleur AGF 

(fulltime)

Functie omschrijving

De kwaliteitscontroleur staat bij Roveg Fruit bijna letterlijk in een breed en veelzijdig assortiment van exoten, groente en fruit. Vanuit de hele wereld worden dagelijks producten aangevoerd die daarna hun weg moeten vervolgen. De kwaliteitscontroleur is daarbij een onmisbare schakel. Met behulp van zijn vakkennis ondersteund hij de commerciële afdeling zodat zij klant en leverancier correct kunnen adviseren over onze producten. Hiertoe behoort met name:

  • Controleren van binnenkomende producten en producten in opslag en productie aan de hand van opgestelde kwaliteitseisen en procedures
  • Opstellen van Kwaliteitsrapporten
  • Aanpakken, verhelpen en voorkomen van kwaliteitsklachten
  • Opvolgen en afhandelen van afkeuringen
  • Voorraadbeheer van jou productgroepenFunctie eisen

De kwaliteitscontroleur die wij zoeken heeft als vanzelfsprekend vakkennis van een aantal productgroepen wat aangetoond kan worden middels een certificaat of op andere wijze. Ervaring en ook passie voor het assortiment en kwaliteit is een vereiste. Je bent in staat om op een begrijpelijke wijze te communiceren over de producten. Je kan je inleven in de situatie van de leveranciers en hen in raad en daad bijstaan. Je bent bereid nationaal en internationaal te reizen mocht dat nodig zijn. Roveg Fruit kent een platte organisatiestructuur en zelfstandig werken is daarbij een vanzelfsprekendheid. Een MBO+ niveau volstaat. Spreekt jou dit aan en zie jij het als een uitdaging om in een bedrijf te werken waar kwaliteit hoog aangeschreven staat, dan kom je in een team te werken dat uit 12 kwaliteitscontroleurs bestaat.


Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een bedrijf met een prettige en informele werksfeer en een goede salariëring. Roveg Fruit vindt ontwikkeling van zijn medewerkers erg belangrijk, vandaar dat er op regelmatige basis naar een eventuele opleidingsbehoefte gekeken wordt. Heb je interesse in deze vacature stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief met CV in via DEZE LINK.

Roveg Fruit BV is gevestigd op bedrijventerrein Doelwijk in Waddinxveen, dichtbij Gouda en de A12. Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.roveg.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven