Junior Commercieel administratief medewerker

FruitPro B.V. is in 2017 opgericht om vanuit Nederland vers fruit uit diverse landen te vermarkten. Als onderdeel van Galilee Export, een telersorganisatie die meer dan 9.000 hectare teelt in Israel beheert, is FruitPro B.V. een onmisbare schakel in een transparante en duurzame keten van teler naar consument.

Als erkend partner bieden wij continuïteit in kwaliteit en service van het hoogste niveau. FruitPro B.V. beweegt zich flexibel op de dynamiek van de markt, zonder onnodige ballast en kan daardoor snel inspelen op de wensen van haar afnemers.

Deze formule werpt zijn vruchten af en ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Junior Commercieel administratief medewerker m/v


Wat ga je doen?

Als commercieel administratief medewerker beweeg je je als een spin in het web binnen ons team. Je ondersteunt de in –en verkoop met het verwerken van de orders in ons systeem. Je bent voortdurend in contact met je collega’s, met onze klanten, leveranciers en logistieke dienstverleners. Daarnaast ben je de rechterhand van onze financiële collega en help je haar bij het verwerken van facturen en het debiteurenbeheer. Ook het beheren en versturen van keurrapporten en leveranciersverklaringen valt binnen jouw takenpakket. Geen dag zal hetzelfde zijn!


Wat verwachten wij van jou?

Je bent een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden en een praktische instelling. Je bent leergierig, hebt een proactieve houding en denkt in oplossingen. Je hebt minimaal MBO 4 werk –en denk niveau en je vindt het leuk om in en voor een team te werken. Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift en bent handig met het Microsoft Office pakket. Enige affiniteit met AGF of de levensmiddelen branche is een pré.


Wat bieden wij jou?

Een zeer uitdagende job in een mooi team, bij een groeiend bedrijf met een enorme potentie om uit te groeien tot één van de belangrijkste spelers in de markt van exotisch fruit. Een belangrijke rol in een no-nonsense cultuur waar we gewend zijn snel te schakelen en waar je je alle ruimte krijgt om jezelf in brede zin te ontwikkelen. Uiteraard bieden we jou hiernaast een aantrekkelijk salaris en secundaire voorwaarden.

Spreekt bovenstaande je aan? Stuur dan je CV en motivatie naar: j.fijnheer@fruitpro.nl

Meer info over FruitPro BV vind je alvast op: www.fruitpro.nl

 


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven