Accountmanager Italië

Een accountmanager bij Decorum …

Is een harstikke gave functie. Zo simpel is het. Want je vertegenwoordigt alle Decorum leden en het Decorum merk bij exporteurs, groothandelaren en bloemisten in binnen en buitenland. Decorum is een coöperatie van bijna 60 kwaliteitskwekers. Het assortiment bestaat uit prachtige bloemen en planten. Decorum is het premium merk van onze leden. De focus ligt op het creëren van vraag naar ons merk in zowel binnen als buitenland. De daadwerkelijke verkoop vindt plaats bij onze leden. Maar jij bent in the lead, je bent het gezicht van Decorum op beurzen en je bedenkt samen met onze marketeers gave acties voor eindklanten. Gewoon een gave functie dus.

Accountmanager Italië


Wij zoeken …

Een accountmanager of verkoper. Een aanpakker. Een professional met humor. Gedreven, gemotiveerd, betrokken. Even een paar wensen op een rijtje:

  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in de sierteelt.
  • We zoeken een HBO’er of WO’er (werk & denkniveau)
  • Je spreekt uiteraard een aardig woordje Italiaans en komt daar graag
  • Een accountmanager die kan meedenken met onze leden, exporteurs en eindklanten.
  • En iemand die het leuk vindt om in dat complexe web van stakeholders te opereren.

Een alles-kunner dus op het gebied van sales en accountmanagement!


Jouw werkdag …

Met jouw klanten en relaties werk je aan het vergroten van onze naamsbekendheid en natuurlijk willen we meer Decorum producten in het schap! Je hebt goed contact met je klanten: Italiaanse groothandels en gespecialiseerde Nederlandse exporteurs. Je bent regelmatig in Italië en werkt nauw samen met je marketingcollega’s. Samen bedenken jullie mooie dingen, zoals online campagnes en events, om doelstellingen te behalen. 


Wij bieden …

Uitstekende voorwaarden uiteraard! Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk. Onder de voorwaarden een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, prima salaris, pensioen en opleidingsmogelijkheden.  Tel daarbij op 25,5 vrije dagen per jaar, wekelijks vers bedrijfsfruit, werkplek in het World Horti Center en er ligt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Werken bij Decorum is …

Uitdagend, gevarieerd en gewoon leuk. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team, gevestigd in het prachtige World Horti Center. Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s, maar ook met onze leden. Daardoor kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat geen dag hetzelfde is!


Solliciteren kan via …

Stuur je CV en motivatiebrief naar raymond@decorumcompany.com. Heb je vooraf nog vragen? Bel Raymond Hedges via 06-14181952 en vraag maar raak.


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven