Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Senior Beleidsmedewerker

Voor onze afdeling Keuringen zoeken wij een senior beleidsmedewerker voor 40 uur per week in Roelofarendsveen.

Senior Beleidsmedewerker


Wat houdt de functie in?

Als senior beleidsmedewerker ben jij doorlopend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de tuinbouw en signalen vanuit wet- en regelgeving die van invloed kunnen zijn op ons werk. Het is jouw uitdaging deze ontwikkelingen en signalen te vertalen naar instrumenten, normen, procedures en instructies naar de afdelingen rassenonderzoek, laboratorium en keuringen. Je vertegenwoordigt Naktuinbouw in externe overlegstructuren en (inter)nationale projecten en je rapporteert over ontwikkelingen aan het management. Je verzamelt informatie over fytosanitaire risico’s en je stelt daar een jaarverslag van op. Het is mogelijk dat je deelneemt aan internationale projecten binnen ons werkveld. Op dit moment valt de functie onder de afdeling keuringen. Het is niet uitgesloten dat deze functie meer centraal binnen de organisatie gepositioneerd gaat worden. 


Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend. Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal.

Een van de werkzaamheden van Naktuinbouw is het uitvoeren van keuringen volgens de Europese richtlijnen en de voorschriften uit de Nederlandse Zaaizaad- en plantgoedwet. Keurmeesters van Naktuinbouw zien erop toe dat het uitgangsmateriaal bij professionele bedrijven in de bloemisterij-, boomkwekerij- en groentesector voldoen aan deze eisen.

Wij zijn een financieel gezonde werkgever met een (internationaal) uitstekende reputatie, waar medewerkers in een open en informele wijze met elkaar omgaan.


Wie komt in aanmerking?

Voor deze functie beschik je over WO denk- en werkniveau. Je hebt visie op beleid en ontwikkelingen Naktuinbouw breed. Je bent in staat om wet- en regelgeving te verbinden aan de taken van Naktuinbouw in de praktijk. Binnen jouw (op te bouwen) netwerk kun je draagvlak creëren over uitvoering van wet- en regelgeving. Je staat sterk in jouw schoenen om beleid te verdedigen binnen een speelveld met uiteenlopende, soms tegengestelde belangen. Je bent in staat kort en krachtig te rapporteren. Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagement en je spreekt en schrijft Engels vloeiend.        


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een goed marktconform salaris bij (€ 4176 - € 6057) en een eindejaarsuitkering. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling, extra vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.


Meer weten?

Bekijk onze film: Keuringen https://vimeo.com/63152936

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Ron Bleijswijk (Hoofd Keuringen), tel (071) 332 61 80. Neem voor meer informatie over de sollicitatieprocedure contact op met Olga de Keyzer (Adviseur P&O), o.d.keyzer@naktuinbouw.nl Tel. (071) 332 63 28. Je kunt tot en met 10 november 2019 op deze vacature reageren.


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven