Verkoper AGF Noord- en Oost Europa

Al meer dan een halve eeuw weet dit Nederlandse bedrijf zich te onderscheiden met de levering van een groot assortiment vollegronds- en kasgroenten en peulvruchten. Het bedrijf heeft zowel in Nederland als in andere landen eigen teeltlocaties. Er wordt gestreefd naar een efficiënt gebruik van grondstoffen en natuurlijke hulpbronnen door een duurzaam gebruik van water, energie, bodem en de bescherming van biodiversiteit. Het bedrijf werkt hard aan verdere verbetering met behulp van nieuwe teeltmethodes en innovaties die aansluiten op de wensen van klanten en consument. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met ketenpartners zoals zaadbedrijven, fabrikanten van productiemiddelen en kennis- en onderzoeksinstituten. Het bedrijf beschikt over deskundige en gemotiveerde medewerkers. Daadkracht, vakmanschap en betrokkenheid staan bij iedereen voorop. De klantgerichtheid is groot.

Verkoper AGF Noord- en Oost Europa m/v


Functie

Bij de gezochte kandidaat ligt de verantwoordelijkheid bij het verkopen van de daghandel aan hoofdzakelijk de groothandelsbedrijven in Noord- en Oost Europa. Handelsgeest, overtuigingskracht en een actieve opstelling zijn vereist om deze producten aan de man te brengen. Kennis van (het internationale) vraag- en aanbod van groenten met daaraan gekoppeld de marktprijzen is absoluut gewenst. Door het internationale karakter van het werk is een uitstekende beheersing van Engels en Nederlands noodzakelijk. Beheersing van de Duitse taal is een voordeel. Standplaats voor deze functie is Barendrecht.


De functie-eisen

  • MBO of hoger werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in de verkoop van AGF
  • Goede onderhandelaar, overtuigend, communicatief sterk
  • Gevoel voor service gekoppeld aan een sterk commercieel instinct
  • Collegiaal, neemt initiatief en kan zelfstandig werken
  • Goede beheersing Nederlands en Engels. Duits is een pré.

Voor de juiste kandidaat wacht een verantwoordelijke en veelzijdige functie in een internationale omgeving. Bij gebleken geschiktheid biedt het snel groeiende bedrijf veel kansen en mogelijkheden. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden passen bij de zwaarte van de functie en jouw ervaring.

Spreekt deze vacatureschets je aan? Reageer dan meteen. Heb je vragen, wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje helpt jouw vragen te beantwoorden.

Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl

 


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven