Distributiechauffeur

AGF Siere B.V. gevestigd op bedrijventerrein Roosevelt te Leiden is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor een volledig assortiment aan aardappelen, groenten, fruit en exoten. Hoewel het bedrijf inmiddels al meer dan honderd jaar bestaat, is de filosofie en werkwijze nooit veranderd. De klantenkring waarvoor AGF Siere BV werkt bestaat uit speciaalzaken, markthandelaren, horeca en catering. AGF Siere BV levert van Amsterdam tot Rotterdam en beschikt over een modern, geconditioneerd wagenpark om alle bestellingen onder de juiste omstandigheden te bezorgen!

Voor deze mooie organisatie waar service hoog in het vaandel staat zijn we op zoek naar een enthousiaste Distributiechauffeur, met no- nonsense mentaliteit!

Distributiechauffeur


Over de functie:

Als Distributiechauffeur verzorg je het transport van AGF in Nederland met een trekker oplegger. Je dag begint om 04:00 uur met het ophalen van de goederen op de veiling, waarna je met een volle wagen richting de winkels vertrekt. Je hebt op een dag veel stops. Dit hoofdzakelijk bij speciaalzaken, horeca en andere winkels. Incidenteel verzorg je ook ritten met een bakwagen. Voor een aantal opdrachtgevers bezorgt AGF Siere BV ook s`nachts producten. Dit betekent dat je gemiddeld 1 a 2 nachtritten rijdt per week.


De ideale kandidaat:

  • Is in het bezit van rijbewijs CE en digitale bestuurderskaart;
  • Heeft Code 95 compleet;
  • Heeft minimaal 1 jaar ervaring met het rijden met een bakwagen;
  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met het rijden met een trekker- oplegger; 
  • Heeft ervaring en/of affiniteit met winkeldistributie en liefst ook met AGF; 
  • Is flexibel inzetbaar ten aanzien van wisselende werktijden en werkdagen en vindt het geen probleem om ook in de nacht te rijden; 
  • Is een harde werker met no-nonsense mentaliteit; 
  • Hecht veel waarde aan een goede band met de klant en is zeer servicegericht; 
  • Werkt zelfstandig, is stressbestendig en fysiek fit; 
  • Woont binnen een straal van 25 kilometer van de standplaats Leiden.


AGF Siere B.V. biedt:

Een mooie en zelfstandige baan met afwisselende ritten en veel contact met klanten, bij een professionele en gerenommeerde groothandel. Salariëring conform de cao voor de Groothandel in Groenten en Fruit.

Ben jij die servicegerichte distributiechauffeur die wij zoeken én ben je op korte termijn beschikbaar? Ben je een harde werker, gemotiveerd en vind je het geen probleem om zowel met de bakwagen als met de trekker- oplegger op pad te gaan? Ben je flexibel inzetbaar t.a.v. de wisselende werktijden en woon je in de omgeving van Leiden? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op 071-5769211 (optie 3) of email: t.kraan@siere.nl


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven