Orderpicker

AGF Siere B.V. gevestigd op bedrijventerrein Roosevelt te Leiden is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor een volledig assortiment aan aardappelen, groenten, fruit en exoten. Hoewel het bedrijf inmiddels al meer dan honderd jaar bestaat, is de filosofie en werkwijze nooit veranderd. De klantenkring waarvoor AGF Siere BV werkt bestaat uit speciaalzaken, markthandelaren, horeca en catering. AGF Siere BV levert van Amsterdam tot Rotterdam en beschikt over een modern, geconditioneerd wagenpark om alle bestellingen onder de juiste omstandigheden te bezorgen!

Voor deze mooie organisatie waar service hoog in het vaandel staat zijn we op zoek naar een enthousiaste orderpicker, met no- nonsense mentaliteit!

Orderpicker


Over de functie:

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het samen stellen en gereed maken van orders, zodanig dat de orders tijdig voor verlading gereed staan.


De ideale kandidaat:

  • Heeft ervaring en/of affiniteit met AGF; 
  • Is flexibel inzetbaar ten aanzien van wisselende werktijden en werkdagen. 
  • Is een harde werker met no-nonsense mentaliteit; 
  • Werkt zelfstandig, is stressbestendig en fysiek fit; 
  • Woont binnen een straal van 15 kilometer van de standplaats Leiden.


AGF Siere B.V. biedt:

Een mooie en zelfstandige baan in een leuk team, bij een professionele en gerenommeerde groothandel. Salariëring conform de cao voor de Groothandel in Groenten en Fruit.

Ben jij de orderpicker die wij zoeken én ben je op korte termijn beschikbaar? Ben je een harde werker en gemotiveerd? Ben je flexibel inzetbaar t.a.v. de wisselende werktijden en woon je in de omgeving van Leiden? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren, neem dan contact met ons op 071-5769211 (optie 3) of email: t.kraan@siere.nl


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven