Ervaren inkoper vollegrondsgroenten

Koornstra & Co. staat voor kwaliteit en klant­gerichtheid, voor flexibiliteit en slag­vaar­dig­heid. Zo zijn wij sinds de oprichting van het bedrijf in 1931 uitgegroeid tot een succes­volle exporteur van groenten en fruit. Met een eigen merk van naam en faam: Reputation. Gewoon vanuit De Lier, maar wel dagelijks door heel Europa.

Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zoeken wij naar een nieuwe collega voor ons bedrijf, om samen met ons verder te bouwen aan een gezonde toekomst.

Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons wel ziet zitten.

Ervaren inkoper vollegrondsgroenten


Dit ga jij doen:

Op onze commerciële afdeling, met 20 collega’s en moderne faciliteiten, begin je als ervaren inkoper vollegrondsgroenten aan meer dan een baan met veel vrijheid; hier kun je echt iets bereiken!

Als ervaren inkoper heb je contact met leveranciers en klanten in heel Europa. Je werkt direct met telers, je maakt teeltplannen met de telers en stippelt strategieën uit. Initiatief en een eigen mening worden gewaardeerd.

 

Wat breng jij mee?

Als ervaren inkoper vollegrondsgroenten die wij zoeken, heb je MBO- of HBO werk- en denkniveau. Ervaring als inkoper is een must, evenals het direct werken met telers. Je hebt kennis van alles met betrekking tot vollegrondsgroenten. Daarnaast heb je kennis van de kwaliteitsnormen.

Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré. Je beheerst Excel uitstekend en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Uiteraard ben je doortastend, flexibel en ambitieus.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

Je kunt rekenen op een bij de functie passend salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Je gaat aan de slag in een gemotiveerd team in een open, directe en informele werksfeer. We zijn gehuisvest in een goed bereikbaar en modern pand voorzien van prima faciliteiten.

 

Kennismaken?

Voor meer informatie over deze functie bel je met Matthijs van Oosterhout op 0174 52 79 28 of 06 21 80 24 18. Solliciteren doe je via e-mail. Stuur deze naar m.van.oosterhout@koornstra.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven