Junior Account manager

CarSol Europe B.V. is gevestigd in Maasdijk en is het Europese verkoopkantoor van CarSol Fruit Ltd. Group. Met eigen teeltbedrijven in Chili, Peru en Portugal worden onze klanten het gehele jaar voorzien van blauwe bessen.

Een groot deel van de aanvoer wordt geleverd in "bulkverpakkingen", die dan klein verpakt wordt naar een "tailor made" product, en daarmee voldoet aan de specifieke wensen van de klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een topseal-verpakking, shaker of verpakking van 200, 300 of 500 gram. Deze verpakkingen kunnen jaarrond aangeboden en verpakt worden op onze eigen verpakkingsmachine.

Niet alleen de conventionele producten zullen in volume groeien, maar zeker ook de biologische bessen, die een groot deel van de productie voor hun rekening nemen.

Voor het kantoor in Maasdijk hebben wij een functie beschikbaar als

Junior Accountmanager

De taken die je uitvoert in deze functie zijn divers, van het afstemmen met klanten, de logistieke afhandeling van orders op diverse fronten, tot het opzetten van nieuwe relaties.

De volumes die vanuit de diverse productiegebieden beschikbaar komen worden overlegd, en aan de hand hiervan worden verkoopplannen en de strategie bepaald. Hoofdzakelijk worden retailklanten in diverse Europese landen bediend en deze programma’s dienen nauwlettend opgevolgd te worden.

In deze functie wordt er van je verwacht dat je je zowel zelfstandig en als teamspeler kunt opstellen.


Wat vragen wij van jou 

  • Je hebt enige jaren ervaring in de AGF-branche;
  • Je bent commercieel en heb gevoel voor veranderende marktsituaties;
  • Je spreekt meerdere talen; Duits en Spaans zijn een pre;
  • Je bent niet bang om beslissingen te nemen;
  • Je bent collegiaal.


Wat bieden wij 

Naast een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt de organisatie de ruimte om je te ontwikkelingen. Dit geeft je de kans je te ontplooien in een snel groeiend bedrijf waar de mogelijkheden er ook daadwerkelijk zijn.

Jouw ontwikkelingen met passende resultaten zullen dan ook financieel beloond worden, door middel van een bonusregeling.

Als je je aangesproken voelt en onderdeel wilt gaan uitmaken van onze organisatie, neem dan contact met ons op voor een verdere kennismaking.

Je gegevens zullen vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld worden.

 

We zien je reactie graag tegemoet. Je C.V. kan gestuurd worden naar rlatorre@carsoleurope.nl


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven