Specialist Quality Assurance AGF

ALDI is één van de grootste Europese detailhandelsondernemingen met ongeveer 500 filialen in Nederland. Het principe ‘’Hoge Kwaliteit – Lage Prijs’’ is onlosmakelijk met ALDI verbonden. Met dit principe is ALDI zeer succesvol in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje en natuurlijk al sinds 1973 in Nederland. Het principe ‘’Hoge Kwaliteit – Lage Prijs’’ is meer dan een succesvolle marketinguiting. Het principe om op de kern van de zaak te concentreren, is in alles leidend, voor zowel de interne samenwerking als ook voor de relaties met de leveranciers en handelspartners

ALDI biedt ook producten die milieuvriendelijk zijn geproduceerd. Daarom kunnen de klanten van ALDI profiteren van betaalbare, biologische producten. Bij alles wat ze doen, staat de klant centraal. Zo werkt het bij ALDI!

ALDI is volop bezig met het vernieuwen van de formule en filialen. De filialen worden helder, overzichtelijk en ruim met brede winkelpaden, betere verlichting en bewijzering, een frisse sfeer en uitgebreide versafdelingen. Kortom nog meer winkelplezier voor de klanten. Een geweldige verandering dus! Om deze vernieuwing te realiseren heeft ALDI naast de huidige collega’s, veel nieuwe collega’s nodig. Gedreven mensen die deze vernieuwing zien als unieke kans op een mooie toekomst.

Binnen het Quality Assurance team zijn we op zoek naar een 

Specialist Quality Assurance AGF


Functie

Schakelen met alle afdelingen binnen de organisatie en kwaliteit in de breedste zin van het woord als prioriteit hebben.

 • Je ondersteunt de Manager Quality Assurance bij de borging van kwaliteit in de productieketen (QA) van AGF-producten van ALDI in Nederland.
 • Bijdragen aan de doorontwikkeling en implementatie van het QA-beleid en doorvertaling naar operationele processen (procedures, scholing).
 • Je bent continue bezig met het uitvoeren van projecten en maatregelen betreffende kwaliteit van het gehele AGF assortiment.
 • Je stelt de productspecificaties op en beheert deze continue of past deze aan indien nodig.
 • Je monitort de compliance op certificering, productkwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.
 • Je participeert in werkgroepen met stakeholders zowel binnen als buiten de organisatie.
 • Je bezoekt leveranciers en adviseert over kwaliteitsafwijkingen en onveilige of gevaarlijke producten, eventueel audits afnemen behoort hier ook bij.
 • Je stelt managementrapportages op ten behoeve van leveranciersgesprekken; op basis van verzamelde en geanalyseerde QA-data.

 

Profiel

Je hebt een grote passie voor groenten en fruit, bent ondernemend en een echte doorpakker!

Functie-eisen

 • Afgeronde WO opleiding (Agrarisch, Voeding & Kwaliteit of plantenwetenschappen).
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een bedrijfsmatige omgeving.
 • Kennis van de gangbare kwaliteitssystemen, zoals HACCP en IFS, GLOBAL GAP.
 • Ervaring met projectmatig werken.
 • Helder en vlot communiceren op alle niveaus.
 • Kennis van alle moderne computersystemen.
 • Hoge mate van stressbestendigheid, keuzes maken en prioriteiten stellen.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal; Duits is een pré.

Competenties

 • Echte teamspeler
 • Aanpakken en doorpakken
 • Zelfstandig werken
 • Passie voor groenten en fruit
 • Ondernemerschap
 • Accuratesse


Standplaats

Culemborg

Aanbod

Uitdagende en brede functie met uitzicht op vast dienstverband. Goede arbeidsvoorwaarden en zekerheid in een kerngezonde onderneming.


Reageren

Aldi Inkoop BV heeft de Werving en Selectie voor de vacature Assistant Manager Buying AGF exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Esther Schudel, telefonisch bereikbaar op +31 6 22 46 88 11. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.aldi.nl. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

 

 

De mensen binnen FreshRecruitment zijn zelfstandig ondernemer  en gespecialiseerd in  de Werving & Selectie en Executive Search in de Food & Agri business gericht op Bachelors en Masters. Wij geloven dat de huidige netwerk economie nieuwe oplossingen en organisatievormen nodig heeft. Organisaties waar vakmanschap centraal staat en onderling vertrouwen als cement dient. Daarom verenigen we binnen FreshRecruitment vakkundige professionals  die als zelfstandig ondernemer samen werken . Door het versterken van het vakmanschap en ondernemerschap onderscheiden wij ons in de markt. Wij delen de passie voor mensen en zijn bovengemiddeld betrokken en energiek. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 

 


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven