Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Job offer - BIO Pallet Builder

Bio-Center ZANN is een begrip op het gebied van de in- en ver­koop van biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks staan wij met ons enthousiaste team klaar om de meest verse produc­ten direct van onze vaste telers te leveren aan onze (inter)nati­onale klanten. Deze week zijn wij verhuisd naar ons mooie nieuwe groene pand in Berkel en Rodenrijs. Dat biedt meer mogelijkheden! Wij zijn op zoek naar een:

BIO Pallet Builder

(en meer dan dat)

Ben je een echte aanpakker en vind je het leuk om met allerlei soorten groente en fruit bezig te zijn? Ben je daarnaast stressbestendig, oplossings­gericht, creatief, fysiek sterk en in het bezit van een MBO opleiding? Dan ben jij de palletbouwer die we zoeken!

Dagelijks maak je samen met een team van enthousiaste collega’s de bestel­lingen klaar voor onze (inter)nationa­le klanten. Je selecteert de juiste pro­ducten en bouwt de pallets biologische groente en fruit op en zet deze klaar voor transport. Daarnaast help je met de in- en uitgangscontrole en ook houd je naast onze kwaliteitscontroleur een oog­je op de kwaliteit.

Voor deze functie bieden wij:

Een zeer afwisselende en uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief, een prettige werksfeer in een leuk team met humor.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief met je CV naar:

management@biocenterzann.com t.a.v. Astrid H. Rog

www.biocenterzann.com


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven