Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Job offer - Account Coördinator / Backoffice / Supervisor

Werken bij AGRO Merchants Westland (v/h ADB Cool Company) betekent werken in een organisatie met een familiecultuur welke sinds 2015 onderdeel van de AGRO Merchants Group is. AGRO Merchants Westland is een bedrijf dat zich richt op het opslaan, ompakken, rijpen en verpakken van overzees fruit. Er is ruimte voor ca. 18.000 pallets in 230.000 m3 koel-en diepvriesruimte, verdeeld over 48 diverse hallen en cellen. Elke dag zijn zo’n 200 collega’s bezig om ons internationale klantenbestand te voorzien in hun wensen. Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en de goede relatie met onze klanten. Door wederom sterke groei van onze onderneming, zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s.

Voor onze locatie in Westland (tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande) zijn wij op zoek naar :

Account Coördinator

(40 uur)

Als account coördinator ben je de schakel tussen de klant en alle interne afdelingen. Je bent een spin in het web en regelt dat de orders van de klant uitgevoerd worden. Van op- en overslag tot verpakken, rijpen en ompakken. Administratief ben je (mede)verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de voorraden en zorg je voor een juiste opbouw van de productieorders. Je houdt toezicht op de voortgang zoals deze met de klant is afgesproken en signaleert vroegtijdig eventuele afwijkingen. Uiteindelijk zorg je ervoor dat alle kosten juist doorberekend worden naar de klant en je voorziet de klant tijdig van alle benodigde informatie. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten. Kortom, je bent bij elk onderdeel van het logistieke proces betrokken. Voor deze veelzijdige functie zoeken we iemand met minimaal MBO+ , dan wel HBO werk- en denkniveau.


Back Office medewerk(st)er

(40 uur)


Diezelfde account coördinator heeft ook de nodige steun nodig, met name administratief. Voorbereidende werkzaamheden qua inslag en uitslag van producten, maar ook diverse verpakkingsopdrachten systematisch verwerken en bij problemen of oponthoud deze zelfstandig kunnen oplossen. Je bent back-up voor de account coördinator en kan hem of haar bij afwezigheid vervangen. Met name de administratieve flow, welke als basis dient voor goede verstandhoudingen met onze klanten, is een van de taken die eigen zijn voor de backoffice collega. In feite ben je ook het 2e aanspreekpunt voor de klant, maar de nadruk ligt op administratie en kostenbewaking. Voor deze functie gaan we uit van een nieuwe collega met MBO niveau.

Herken jij je in onderstaande competenties ?

 • Je hebt minimaal 1 jaar recente en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent proactief, flexibel en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Door de internationale en dynamische omgeving van onze organisatie verwachten wij van jou dat je flexibel omgaat met de werktijden. We vragen onze accountcoördinatoren flexibel bereikbaar te zijn.

 

Ook hebben wij een vacature voor:

(assistent) Supervisor Ompak

Zoek je een baan waarbij je altijd in beweging bent? Ga dan aan de slag als (assistent) supervisor Ompak bij AGRO Merchants Westland. Je wordt naast de rechterhand van de supervisor Ompak ook verantwoordelijk voor de voorraad beheer van de verpakkingen.
Als (assistent) supervisor ompak stuur je de ompakopdrachten aan en zorg je dat alles in goede banen loopt. Je zorgt dat de opdrachten in gepland worden, de juiste producten en materialen gehaald en gebruikt worden en controleert de orders voor ze afgerond worden. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad verpakkingsmaterialen. Zo zorg je ervoor dat er niet mis gegrepen wordt, maar ook geen grote rest voorraad overblijft aan het einde van het seizoen. Je werkt in een koelhuis waar de temperatuur tussen de plus 1 en plus 10 graden Celsius is in de koelcellen. Uiteraard krijg je hiervoor passende kleding.

Wat heb of wie ben jij ?

 • Leidinggevende ervaring (liefst met allochtone medewerkers)
 • Ervaring in productie / logistieke omgeving, bij voorkeur AGF
 • Affiniteit met machines / techniek
 • Mbo niveau
 • Tweetalig (liefst Nederlands en Engels)
 • Jij bent in bezit van een heftruckcertificaat of je wilt er een behalen.
 • Affiniteit met scanners en WMS systeem.

 

Naast een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een pensioenregeling en een goede reiskosten voorziening, bieden wij jou een uitdagende functie in een jong team binnen een sterk groeiende organisatie met voldoende opleidingsmogelijkheden. Jij krijgt de kans om in een professioneel en kwalitatief hoogstaand bedrijf te werken.

Heb je interesse in een van deze vacatures, stuur dan je cv en een motivatiebrief naar Brigitte Noordermeer, HR Manager Nederland, HR.Nederland@agromerchants.com, met als onderwerp de functie waarop je solliciteert. Heb je nog vragen dan kun bellen met Brigitte,  06 108 88 421.

 

Bekijk ook onze website: www.agromerchants.com/westland


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven