Job offer - Medewerker tuinbouw

Medewerker tuinbouw?

 

Wat houdt de functie in?

Voor ons team Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een medewerker voor 40 uur per week. Als medewerker tuinbouw help je mee met de verzorging van groente- en sierteeltproeven in de kas. Het werk is veelzijdig van karakter. Van zaaien tot en met oogsten en weer opruimen. Van administratie tot onderhoudswerkzaamheden. Geen dag is hetzelfde. Team Bedrijfsvoering maakt onderdeel uit van de afdeling Rassenonderzoek.

 

Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend. Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal. Bij afdeling Rassenonderzoek kijken we naar de identiteit van plantenrassen. We onderzoeken of een nieuw ras onderscheidbaar is ten opzichte van alle andere bestaande rassen. Of het uniform is, dat wil zeggen dat alle planten in uiterlijk gelijk zijn. En of het ras stabiel blijft, ook als het wordt vermeerderd. Wij zijn een financieel gezonde werkgever met een (internationaal) uitstekende reputatie. Wij gaan op een open en informele wijze met elkaar om.

 

Wie komt in aanmerking?

Wij zoeken een medewerker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, sociaal en flexibel is en nauwkeurig werkt. Je hebt een moderne kijk op het vak. Je bent niet bang om vies te worden, maar ook niet bang om nieuwe ideeën te omarmen. Je bent bij voorkeur in het bezit van het gewasbeschermingscertificaat. Een afgeronde tuinbouwopleiding of de bereidheid een vakgerichte opleiding of cursus te volgen, geniet de voorkeur. Net als ervaring met het Office-pakket (Word, Excel en Outlook).

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante en veelzijdige functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij (tussen de € 2186 en € 2692 bruto per maand) en een eindejaarsuitkering. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een gunstige pensioenregeling, extra vakantiedagen, reiskostenregeling, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

 

Meer weten?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Peter van Noort (teeltmanager team Bedrijfsvoering), tel. (071) 332 62 62. Over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jolanda van der Meer (adviseur P&O), tel. (071) 332 61 19. Je kunt tot en met 11 december op deze vacature reageren.

Reacties via www.naktuinbouw.nl


© GroentenNieuws.nl 2018