Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwaliteitscontroleur AGF

Streef jij naar de hoogste kwaliteitsnormen en krijg je energie van het waarborgen van productkwaliteit in een dynamische, internationale omgeving? Of je nu uit de horeca komt en gewend bent om met versproducten te werken, of al ervaring hebt als kwaliteitscontroleur in de AGF-sector, wij hebben dé perfecte uitdaging voor jou! Samen met ons team van kwaliteitscontroleurs zorg jij ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste standaarden en dagelijks vers bij een van Europa’s grootste retailers aankomen! 

Waar ga je werken?

Welkom bij Fresh Solutions Netherlands B.V. in Waddinxveen, waar innovatie en topprestaties samenkomen! Als wereldwijde marktleider en groothandel in de AGF-sector bieden we samen met ruim 400 gedreven collega’s efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers. Onze uitdagende werkomgeving omvat een ruime loods van 36.000 m2, waar we wekelijks gemiddeld 150.000 – 200.000 colli verwerken. Op onze afdeling Quality Control werken 17 kwaliteitscontroleurs die met een sterke teamspirit de hoogste kwaliteit van onze binnen- en buitenlandse versproducten waarborgen. 

Bij ons draait alles om een prettige werksfeer, snelheid, innovatie en zelfstandigheid. Als groothandel en fullserviceprovider van groente, fruit, bloemen en planten maken we deel uit van de Greenyard Group. Onze locatie in Waddinxveen huisvest drie bedrijven: Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (logistiek). Vanuit hier voorzien we een van de grootste retailers in Duitsland van versproducten.

Kwaliteitscontroleur AGF 


Jouw uitdaging:

Als kwaliteitscontroleur ben jij de sleutel tot het waarborgen van de versheid en kwaliteit van onze hoogwaardige producten. Jouw aandacht voor detail en passie voor kwaliteit maken een groot verschil in ons proces. Je werkt met een breed assortiment aan producten zoals mango’s, papaya’s, pitahaya’s, limoenen, kersen (in het zomerseizoen), appels, peren, druiven, citroenen, mandarijnen, en sinaasappels. Je hebt een belangrijke rol binnen de supply chain en onze producten verlaten de loods niet zonder jouw controle. Jouw verantwoordelijkheden zijn: 

 • Keuren van producten bij binnenkomst, tijdens opslag en bij verlading. 
 • Uitvoeren van diverse tests op bijvoorbeeld kleur (van buiten en binnen), smaak, druk, brix (suikertest), gewicht en maat. 
 • Controleren van productspecificaties, labels en verpakkingen. 
 • Digitaal verwerken van je waarnemingen en bevindingen via een tablet. 
 • Opstellen van kwaliteitsrapporten met duidelijke adviezen. 
 • Nauw samenwerken met verschillende collega’s vanuit Commercie, Ompak, Ontvangst & Verlading en Quality Assurance. 


Ons aanbod: 

 • Een levendige, internationale werkomgeving met vriendelijke collega's, een sterke teamdynamiek en een uitdagende rol waarin je dagelijks iets nieuws leert. 
 • Vrijheid in een organisatie met korte communicatielijnen, waardoor je snel kunt schakelen. 
 • Een goed salaris dat aansluit bij jouw expertise en ervaring, gebaseerd op een werkweek van 40 uur. 
 • Uitzicht op een vast dienstverband, een volledig premievrij pensioen, 26 vakantiedagen, en de beschikking over een telefoon en tablet. 
 • Directe impact op de kwaliteit van onze versproducten en ons succes. 
 • Een vooraf vastgesteld werkrooster, waardoor je werk en privé flexibel kunt combineren. De werktijden zijn flexibel, tussen 7 uur 's ochtends en 16:00 uur 's middags, of tussen 10 uur ‘s ochtends en 19:00 uur ’s avonds in overleg met het team. Eén keer per maand word je ingeroosterd op zaterdag.


Wie wij zoeken: 

Ben jij enthousiast en sta je stevig in je schoenen? Hou je ervan om met verschillende culturen te werken en heb je een passie voor groenten & fruit? Dan zoeken wij jou! Verder herken je jezelf in onderstaande: 

 • Relevante ervaring: Je hebt ervaring in de AGF-sector als keurmeester of kwaliteitscontroleur. 
 • Affiniteit met versproducten: Heb je geen ervaring, maar wel affiniteit met versproducten, bijvoorbeeld door ervaring in de horeca of in de supermarkt? We verwelkomen je graag. 
 • Werk conform wet- en regelgeving en certificering: Veiligheid staat voorop. 
 • Overzicht en nauwkeurigheid: Je werkt georganiseerd, maakt duidelijke keuzes en stelt prioriteiten. 
 • Communicatieve vaardigheden: Je kunt snel schakelen en effectief communiceren over afwijkingen. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 


Interesse? 

Als jij jezelf hierin herkent en enthousiast wordt van deze veelzijdige rol, nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Stuur je cv via de solliciteerbutton of per e-mail naar p&[email protected]. Wil je vrijblijvend meelopen of heb je nog vragen? Neem contact op met Sandra Charan via +31612037925. We kijken uit naar je reactie!