Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rayonmanager/ Merchandiser Retail AGF

Bij dit internationaal succesvolle bedrijf draait het allemaal om de verkoop van groenten en fruit aan supermarkten. In zo’n 35 landen worden al ruim 100 soorten groenten en fruit verkocht aan duizenden retailzaken. De groei van de afgelopen jaren zal komende tijd doorgaan. Daarom wordt voor de regio Midden Nederland versterking gevraagd van een

Rayonmanager/ Merchandiser Retail AGF

- zelfstandig, neemt initiatief, commercieel ingesteld -


Het bedrijf

Dit eind vorige eeuw opgerichte bedrijf biedt jaarrond een breed assortiment van ruim 100 soorten gezonde en lekkere groenten en fruit aan. Het bedrijf is toonaangevend als leverancier van topkwaliteit in de Duitse, Oostenrijkse en Nederlandse retailmarkt. Er zijn grote uitbreidingsplannen naar andere Europese landen maar ook naar bijvoorbeeld Canada, Ecuador het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het succes is mede te danken aan een van de vaste uitgangspunten van het bedrijf; zorgen voor de beste smaak in harmonie met mens en natuur waardoor mensen natuurlijke levensvreugde en gezondheid krijgen. Aandacht voor milieu en duurzaamheid zijn daar een heel belangrijk onderdeel van. Dat is steeds de basis voor alle acties geweest, inclusief de vele sociale en duurzame projecten. 


De functie

De Rayonmanager, Merchandiser of PoS (Point of Sales) bezoekt alle supermarkten van zijn of haar rayon (midden van het land) om te kijken of de bestelde groenten en fruit er zijn en op de juiste wijze worden gepresenteerd. Dat betekent veel onderweg zijn om met de supermarktondernemer of de verantwoordelijke chef van de AGF-afdeling te overleggen. Daarmee wordt een stevige en goede band opgebouwd waarbij wederzijds vertrouwen de basis is. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld de opstelling van het assortiment groenten en fruit en mogelijke aanpassingen of veranderingen die de verkoop verder kunnen stimuleren. In deze belangrijke rol zijn zij de ogen en oren van de centrale landelijke organisatie van het bedrijf in Zuid-Holland. Hij of zij neemt zelf geen beslissingen maar schrijft wel belangrijke analyses en bezoekrapporten voor bespreking met de landelijk verkoopmanager. Het bedrijf waardeert het natuurlijk als er interessante en nuttige verbetervoorstellen worden gedaan. Ook is er veel ruimte voor het geven van eigen meningen en opinies op basis van de ervaringen tijdens de bezoeken aan de supermarkten.


De eisen

Je hebt mbo/hbo niveau en minstens drie jaar ervaring in (commerciële) functies in de AGF of food. Dat kan bijvoorbeeld vergelijkbaar werk zijn met de verkoop van noten of bevroren groenten of fruit in de retail. Het kan ook ervaring zijn op de AGF-afdeling van een supermarkt. Je hebt in ieder geval een sterke commerciële instelling en weet wat verkopen is. Daarnaast moet je ook communicatief sterk en overtuigend zijn. Alleen dan kun je hechte banden opbouwen met de mensen van de supermarkten in jouw rayon. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, je bent oplossingsgericht en neemt graag het initiatief. Elke dag ga je weer enthousiast op pad. Je ziet namelijk elke keer kansen om nieuwe verkoopsuccessen te boeken. 

Dit is een zelfstandige commerciële functie waarbij heel veel afhangt van jou zelf. Werk je dus graag zelfstandig, neem je veel initiatief, ken je de AGF, food of retail en ben je een goede verkoper? Dan kun je van deze functie een echt succes maken. Het salaris en de andere arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.  Reageer meteen! Vragen? Je kunt altijd bellen.

 

Frans Neijenhuis

Mob: +31 6 10782861

Email: [email protected]

Internet: www.therecruitingspecialist.nl