Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist weefselkweeklaboratorium

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Het laboratorium van Van Zanten Breeding is op zoek naar een (aankomend)


Specialist weefselkweeklaboratorium

met ambitie en verantwoordelijkheidsgevoel


Jouw verantwoordelijkheden

Het optimaliseren van bestaande technieken en onderzoek doen naar nieuwe technieken op het gebied van (weefselkweek) veredeling, in vitro initiatie en productie/teelt.

Je coördineert de in vitro initiatie, opbouw en soortechtheidscontroles bij diverse gewassen. Je ontwikkelt protocollen voor onze laboratoria in binnen- en buitenland.

Je houdt overleg over de werkzaamheden met productmanagers, veredelaars en collega specialisten.

Je geeft leiding aan (onderzoeks)projecten. Je geeft aanwijzingen en toelichting aan de medewerkers met wie je samenwerkt. Je gaat vertrouwelijk om met informatie en gegevens.

De Specialist laboratorium rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Laboratorium.

Je geeft functioneel sturing aan (zelfstandig) medewerkers in het laboratorium.

Het gaat om een fulltime functie, de werkzaamheden worden uitgevoerd in ons laboratorium in Rijsenhout (NH). Incidenteel reizen naar de buitenlandse laboratoria is onderdeel van de functie.


Jij bent uniek

  • Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.
  • Je hebt een pro actieve, kritische instelling, bent accuraat en kunt zelfstandig werken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en legt makkelijk contact met anderen.
  • Je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit.


Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau hebben
  • minimaal 3 jaren werkervaring hebben
  • kennis en ervaring met weefselkweekproductie hebben
  • zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheersen


Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken.

We bieden je de mogelijkheid om in een internationale omgeving te werken. Incidenteel reizen naar de buitenlandse laboratoria is onderdeel van de functie.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.


Ben je enthousiast?

We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Wim Rook, Hoofd Laboratorium, via 06 20243410 of w.rook@royalvanzanten.com.


Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen en potplanten. Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1200 medewerkers in dienst, op onze thuisbasis in Nederland en in onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.