Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Senior Sales Manager

For English click here.


Senior Sales Manager


Jouw opdracht

Als Senior Sales Manager bij Mission Produce, is het jouw opdracht een dynamisch team te bouwen dat Europese retailers het hele jaar door voorziet van hoogwaardig fruit. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze strategische accounts, het aantrekken van nieuwe belangrijke retailklanten, het verhogen van het directe verkoopvolume aan Europese detailhandelsklanten, en het promoten van een inspirerende bedrijfscultuur.

Na het eerste jaar zorg je dat je een gemotiveerd en professioneel team hebt opgebouwd, nieuwe klanten hebt aangetrokken, en het verkoopvolume significant hebt verhoogd. Op deze manier draag jij bij aan de ambitie van Mission Produce.

 

Ambitie

Mission Produce is wereldwijd marktleider in de productie, distributie en marketing van 's werelds beste avocado's en mango's. Door de modernste technologie versnelt de rijping van het fruit met maar liefst 20% vergeleken met een conventioneel rijpingssysteem. Dit levert voordelen op bij het afleveren van rijp en ready-to-eat fruit aan klanten.

Haar ambitie is het uitbreiden van Europees marktaandeel in direct-to-retail. Dankzij bereik van het meest geavanceerde wereldwijd netwerk, verticale integratie en verbeterde rijpings- mogelijkheden profiteren de Europese klanten van Mission Produce het hele jaar door van fruit van hoge kwaliteit. Over de volgende 3 jaar streven ze ernaar om haar bedrijfsmodel te transformeren tot een leverancier die het hele jaar door eetrijp avocado's en mango's levert aan Europese detailhandelsklanten.


Voorwaarden

Bij Mission Produce Europe werk je in een zeer dynamische omgeving met voldoende ruimte voor flexibiliteit. Je werkt vanuit Poeldijk en minimaal één keer per week ben je op kantoor in Breda. Hoewel Mission Produce in de jaren is gegroeid van een trots familiebedrijf naar een serieus beursgenoteerd bedrijf zijn de lijnen kort. Collega’s en soms zelfs de eigenaren komen regelmatig naar Nederland en ook vanuit Nederland worden de verschillende faciliteiten van Mission Produce wereldwijd bezocht. Wil je weten welke voordelen er nog meer zijn? Kijk dan hieronder!

  • CAO Groenten- en Fruithandel
  • 27 vakantiedagen
  • Internationale omgeving
  • Pensioen (1/3 eigen premie)
  • Flexibiliteit

 

Klik hier voor de vacaturevideo en verdere informatie