Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Supply Chain Coördinator

For English click here.


Supply Chain Coördinator


Jouw opdracht

Als Supply Chain Coördinator zorg jij ervoor dat het logistieke proces van zowel inkomende als uitgaande goederenstromen in goede banen wordt geleid. Potentiële verbeterpunten op gebied van supply chain processen worden door jou herkend en aangepakt.

Na 1 jaar versta jij de dynamiek binnen een fast-paced-omgeving en worden dagelijkse orders van retailers en traders probleemloos verwerkt. Je spreekt de taal tussen de afdelingen sales en supply & operations. Eventuele logistieke problemen los je snel en adequaat op. Daarbij zorg je ervoor dat de onderlinge (interne) communicatie beter is dan ooit. Zo draag jij bij aan de overall groeiambitie van Mission Produce Europe.


Ambitie

Mission Produce is wereldwijd marktleider in de productie, distributie en marketing van 's werelds beste avocado's en mango's. Door de modernste technologie versnelt de rijping van het fruit met maar liefst 20% vergeleken met een conventioneel rijpingssysteem. Dit levert voordelen op bij het afleveren van rijp en ready-to-eat fruit aan klanten.

Haar ambitie is het uitbreiden van Europees marktaandeel in direct-to-retail. Dankzij bereik van het meest geavanceerde wereldwijd netwerk, verticale integratie en verbeterde rijpings- mogelijkheden profiteren de Europese klanten van Mission Produce het hele jaar door van fruit van hoge kwaliteit. Over de volgende 3 jaar streven ze ernaar om haar bedrijfsmodel te transformeren tot een leverancier die het hele jaar door eetrijp avocado's en mango's levert aan Europese detailhandelsklanten.


Voorwaarden

Word jij de nieuwe collega van Mission Produce? Dan kun je rekenen op een gezonde dosis uitdagingen. Werken bij Mission Produce betekent werken in een gedreven team. Plezier in je werk hebben staat hier voorop. Vanuit het team in Poeldijk krijg je alle tools om je missie tot een succes te maken!

  • 38 uur
  • 27 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • CAO Groenten- & Fruithandel
  • Pensioenregeling

 

Klik hier voor de vacaturevideo en verdere informatie