Vacaturebank

Heb je affiniteit met de agf-sector? Houd je van afwisseling en heb je een flexibele instelling? In de functie van Kwaliteitscontroleur werk je mee aan het borgen van de kwaliteit van onze vruchtgroenten.

Wij groeien en daarom zijn we voor onze afdeling Quality & Food Safety op zoek naar een


Kwaliteitscontroleur

(38 uur)


Wat ga je doen?

Als kwaliteitscontroleur word je opgenomen in ons hoog gekwalificeerde kwaliteitsteam. Dit team is verantwoordelijk voor het waarborgen van de juiste kwaliteit van onze producten en het volledig voldoen aan de specificaties van onze klanten. Dit houdt o.a. in dat je controles uitvoert op het product en dat klachten juist worden afgehandeld.

In deze functie werk je deels op een vaste locatie, waarbij je inkomende en uitgaande producten en de voorraden keurt bij een verpakkingsstation. Daarnaast is eventuele inzet in de buitendienst mogelijk. Hierbij keur je de producten op locatie bij de Harvest House telers.

In deze rol krijg je vrijheid en verantwoordelijkheden waarin je in je functie zelf het verschil kunt maken. Je bent enthousiast en leergierig, zodat je nieuwe kennis snel eigen maakt. Daarnaast ben je bereid om via een schema op een zaterdag te werken.

Wij zijn zeer trots op ons hoge serviceniveau en zoeken een collega met liefde voor het product, met de juiste mentaliteit en iemand met de motivatie om met ons naar een nog hoger niveau te groeien. We staan open voor ervaren kandidaten als ook enthousiaste kandidaten met minder ervaring die willen doorgroeien tot kwaliteitscontroleur.  

De totale afdeling Quality & Food Safety bestaat momenteel uit 21 personen. Het team Kwaliteitscontroleurs bestaat uit 14 collega’s werkzaam op verschillende locaties. Zij maken je wegwijs in de wereld van kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten en alles wat daarbij komt kijken.


Welke taken krijg jij?

 • Je voert controles uit op de voorraad en in- en uitgaande producten;
 • Je registreert de bevindingen na de uitgevoerde controles;
 • Je onderhoudt contact met collega’s over de kwaliteitsnormen;
 • Je signaleert en realiseert verbeteringen op bestaande processen.


Wie ben jij?

 • VMBO of MBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit en ervaring met de groente- en fruitsector;
 • Werkervaring in een soortgelijke functie en AGF productkennis door behaalde keurdiploma’s is een absolute pre;
 • Flexibel, collegiaal en stressbestendig: je kunt goed omgaan met de hectiek die typerend is voor onze branche;
 • Sociaal, communicatief vaardig, gedreven, oog voor detail en je bent een echte doener;
 • In bezit van rijbewijs B en auto.


Wat bieden wij?

 • Jaarcontract voor een fulltime dienstverband (38 uur);
 • 26 vakantiedagen;
 • Aantrekkelijke bonusregeling;
 • Studiemogelijkheden;
 • Persoonlijke ontwikkeling;
 • Elke dag fruit en een gezonde lunch.


Werken bij Harvest House

Wij zijn Harvest House, een coöperatie van Nederlandse telers. Wij telen tomaten, paprika’s, en komkommers en brengen die bij consumenten over de hele wereld. We zijn doeners: daadkrachtig, ondernemend en professioneel. We zijn transparant en communiceren open met elkaar. We doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Zo zijn we de bron van een gezond leven.

Die belofte doen we niet alleen aan de markt, maar net zo goed aan elkaar. Wij stimuleren iedereen bij Harvest House om gezond te groeien, te werken én te leven. Wil je ontwikkelen, leren en doorgroeien? Dat kan. We hebben uitgebreide studiemogelijkheden en we gaan twee keer per jaar met je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling.

We bieden je een passend salaris en er is een resultaatafhankelijke bonusregeling van kracht. We willen dat onze medewerkers gezond kunnen werken. Je krijgt van ons elke dag fruit en wij bieden je een gezonde lunch en wekelijks krijg je onze producten mee naar huis. Bovendien zorgen we voor een gezonde werkplek met een fijne sfeer.

Gezond begint bij ons.


Ben je enthousiast?

We gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV met een korte motivatie naar sollicitaties@harvesthouse.nl of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Nina Ruijs (HR adviseur) via sollicitaties@harvesthouse.nl.

 

FreshPublishers © 2005-2024 GroentenNieuws.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven