Account Manager B2B Nederland & België

SonderJansen, ontstaan in 1996, is een leverancier en producent van diepgevroren fruit en groenten voor het hogere segment in de wereldwijde B2B markt.  De producten (inclusief biologisch geteelde groenten en fruit) vermarkt SonderJansen wereldwijd. Een deel wordt verwerkt onder eigen regie, waaronder in haar eigen productielocatie in Servië, zodat een topkwaliteit van de producten gegarandeerd is.

Door haar jarenlange ervaring heeft SonderJansen inzicht in het systeem van markten, klimaat en oogsten waardoor zij in staat is om effectief te reageren op veranderingen in vraag en aanbod én om consistente leveringen voor haar klanten te behouden, in alle seizoenen.

Account Manager B2B Nederland & België


Met een klein en bevlogen team wordt de internationale klant (merkfabrikanten en private label specialisten), in de voedingsindustrie bediend. Door groei is SonderJansen op zoek naar een enthousiaste Account Manager B2B Nederland & België. Een team-player, die klantgericht is en geniet van het openen van deuren die voor anderen gesloten blijven en relaties verder weet uit te bouwen. Herken je jezelf in dit profiel, reageer dan snel!    


Functie

Uitbouwen van de positie van SonderJansen bij nieuwe en bestaande klanten

 • Acquisitie en ontwikkelen van nieuwe klanten in de B2B food industrie.
 • Beheren van de bestaande klantrelaties en de samenwerking met hen verder uitbouwen.
 • Ervoor zorgen dat je de klantwensen goed in kaart brengt, zodat SonderJansen de juiste product voorstellen en service kan bieden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de offertes, forecasting, onderhandelingen en budgettering van jouw klanten portefeuille.
 • Het volgen en inspelen op de ontwikkelingen en trends in de voedingsmiddelenindustrie
 • Bezoeken van (vak)beurzen.
 • Je rapporteert aan de Managing Director.
   

Profiel

Enthousiaste, energieke klantgerichte verkoper die ‘out of the box’ denkt

Functie-eisen

 • Bachelor of Master Commerciële Economie, Sales, International Business of vergelijkbaar.
 • Enkele jaren commerciële werkervaring, bij voorkeur in de food of AGF.
 • Passie voor food.
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.
   

Competenties

 • Commerciële drive & resultaatgericht
 • Communicatief vaardig & overtuigingskracht
 • Goede onderhandelingsvaardigheden
 • Sociaal & netwerker
 • Hands-on & team-player
 • Enthousiast & eager
 • No-nonsense
   

Standplaats

Rosmalen (omgeving ’s-Hertogenbosch). Hybride werken behoort tot de mogelijkheden.


Aanbod

SonderJansen biedt jou een afwisselende functie binnen een kleine professionele organisatie met een informele werksfeer waar een ieder vanuit zijn/haar discipline verantwoordelijkheid en zelfstandigheid draagt. Met z’n allen veel bereiken. Dat geeft voldoening, slagkracht en maakt trots. Als bedrijf heeft SonderJansen oog en is zij betrokken met het sociale welzijn van haar medewerkers, zowel op de werkvloer als vanuit een ieders thuissituatie. Een vertrouwde basis creëren, waarin een ieder zich thuis voelt, vormt een basis voor betrokkenheid bij het bedrijf.  


Reageren

SonderJansen heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Account Manager B2B Nederland & België exclusief uitbesteed aan Grow Recruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Annemieke Bouwmeester, telefonisch bereikbaar op +31 6 275 324 63. Sollicitaties uitsluitend via www.grow-recruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.sonderjansen.com Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

 

GrowRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven