Locatiemanager

Bosch Growers is een echt familiebedrijf gestart in 1854. Bij Bosch Growers willen we de beste zijn in wat we doen, staat innovatie centraal en proberen we iedere dag een stukje beter te worden. Dit doen we als hecht team binnen de gezelligheid van een familiebedrijf.

Het bedrijf heeft twee locaties. De vestiging in Bleiswijk is gespecialiseerd in de teelt van groene paprika’s op een oppervlakte van 5,4 hectare. Met de vestiging in Berkel en Rodenrijs heeft het bedrijf zich in korte tijd ontwikkeld tot specialist in de teelt van bramen onder belichting. Daarnaast wordt er gewerkt aan internationale uitbreiding.

Wij zijn een bedrijf met visie, ambitie en oog voor duurzaamheid. Om deze ambities te kunnen waarmaken zoeken wij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor onze paprika locatie.

Locatiemanager in dynamisch bedrijf

organisator, aanpakker, ambitieus

Standplaats: Bleiswijk


Wat ga je doen?

Jij hebt de verantwoordelijkheid van plant tot klant. Als spil in het locatieteam hou je overzicht en stimuleer je optimalisatie.

Tijdens de weekstart presenteer je de arbeidsplanning, bespreek je de prestaties (KPI’s), en geef je leiding aan het proces van ‘continu verbeteren’. Dagelijks overzie je de voortgang en pas je, indien nodig, de planning aan.

Samen met de teamleider overzie je de processen in de kas. Je geeft leiding aan het sorteerteam en bent verantwoordelijk voor de efficiëntie en de kwaliteit van het sorteerproces. Door afstemming met de afdeling verkoop geef je invulling aan de bestellingen. Je bent flexibel en springt bij waar nodig.

Tijdens het wisselen van de teelt ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en het halen van de planning.

Samengevat:

  • Verantwoordelijkheid van plant tot klant
  • Spil van het locatieteam (teamleider, teeltmanager en assistent sorteermanager)
  • Aanjager van verbetering
  • Verantwoordelijk voor jaar, week en dag planningen
  • Geeft leiding aan, en werkt samen met, het sorteerteam

 

Wie zoeken wij?

Je bent een teamspeler, sociaal en communicatief vaardig. Je neemt verantwoordelijkheid en streeft samen met je team naar topprestaties. Het plannen en organiseren van processen is voor jou geen probleem. Je bent flexibel en in staat te anticiperen op veranderende omstandigheden. Je houdt overzicht en bent continue opzoek naar verbetering. Daarnaast ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken en dingen aan te pakken.


Wat zoeken we in jou?

  • Ervaring in de glastuinbouw sector, ervaring in de paprikateelt is een pre
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Nog niet de ervaring maar wel de ambitie? Geen probleem, wij helpen je groeien!
     

Wat bieden wij?

Je komt terecht binnen een gezellig familiebedrijf dat voortdurend in beweging is. Wij bieden een fulltime afwisselende en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Solliciteer nu


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven