Inkoper Bloemen

Fresh Solutions is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn drie bedrijven gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers  B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (Logistiek).

Vanuit onze locatie in Waddinxveen beleveren wij één van Duitslands grootste retailers met verse groente, fruit, bloemen en planten. Fresh Solutions Flowers B.V. groeit en bloeit en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven:

Inkoper Bloemen 

(fulltime)


Wat ga je doen?

Als inkoper bloemen ben jij verantwoordelijk voor de (lange termijn) inkoop van een aantal producten uit ons assortiment. Je onderhoudt de contacten met de telers en volgt de ontwikkelingen van de producten. Je bouwt aan duurzame relaties met de leveranciers en waarborgt hiermee de continuïteit in de breedste zin van het woord. Je werkt nauw samen met het verkoopteam en je volgt de marktontwikkelingen op de voet.

Het delen van relevante informatie binnen het bloementeam zorgt voor vertrouwen bij onze klant. Je bent assertief, pragmatisch en een teamspeler.

Om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd beschikbaar zijn heb je contact met andere afdelingen bij Fresh Solutions, samen zorgen jullie ervoor dat het inkoopproces zonder problemen verloopt.

Je bent communicatief sterk, werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je houdt het hoofd koel in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent markt- en resultaatgericht en in staat om gestructureerd en op termijn in te kopen.


Functie eisen

Het is een zeer dynamische werkomgeving, waar voortdurend wordt geschakeld tussen prioriteiten. We verwachten daarom dat je ook flexibel bent in het oppakken van de verschillende werkzaamheden. Verder ben je communicatief sterk, stressbestendig en analytisch. Je bent proactief en in staat om te bouwen aan sterke, duurzame relaties.

Verder vragen we de onderstaande kennis en vaardigheden:

  • Minimaal MBO+ niveau en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Goede commerciële en contactuele vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre;
  • Ervaring met SAP is mooi meegenomen.


Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie in een internationaal opererende organisatie, met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien je motivatiebrief met CV graag tegemoet! Deze kun je sturen aan HR@freshsolutions.eu  t.a.v. afdeling HR.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven