Senior AGF Pricing Specialist

Sligro ontzorgt als marktleider foodservice in Nederland een breed scala aan klanten met foodservice concepten en jij zorgt er met passie voor dat onze prijzen, voor de ruim 70.000 sku’s verdeeld over 250 artikelgroepen hier naadloos bij aansluiten! Heb jij een passie voor eten & drinken, met name AGF en pricing en wil jij samen met ons een bijdrage leveren in het aanbieden van goed eten en drinken aan onze klant die centraal staat? 

Senior AGF Pricing Specialist

Veghel, fulltime, (38,75 uur)


Hier kan jij aan de slag:

Je bent onderdeel van een team bestaande uit vijf Pricing specialisten en een Business analist. Aan jou de taak om er voor te zorgen dat al het (interne) klantcontact, processen, systemen en medewerkers effectief verloopt zodat we conform de afgesproken standaard service en support kunnen leveren. Een baan waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn, je genoeg uitdagingen, regelruimte en vrijheid hebt om jezelf en de afdeling ook verder te ontwikkelen!


Belangrijkste werkzaamheden in de functie zijn:

 • Proactief inschrijven op (openbare) AGF offerte trajecten i.s.m. sales.
 • Op maat verwerken van AGF offerteverzoeken komende van aanbestedingen, National Accounts en grote regionale klanten in samenwerking met sales.
 • Uitvoeren en bewaken Sligro AGF prijsstrategie.
 • Deels calculaties coördineren en uit laten voeren door Offertedesk.
 • Bewaken omzet en marge ontwikkeling.
 • Vervaardigen van overzichten en bijhouden van bestanden en verrichten van administratieve en/ of organisatorische werkzaamheden.
 • Beoordelen informatie en informeren van leidinggevende en/of collega’s.
 • Je rapporteert direct aan de Teamleider Pricing.

Hierover beschikt onze ideale kandidaat:

Voor deze functie is het van belang dat je minimaal mbo4/hbo- denk- en werkniveau hebt; het liefst heb je een opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie of een gelijksoortige achtergrond. Daarnaast is het van belang dat je specialistische kennis van AGF hebt opgedaan.


Competenties die belangrijk zijn in deze functie:

Financieel inzicht, rekenvaardigheid, servicegerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, initiatief, nauwkeurigheid, plannen en organiseren, voortgangscontrole, autonomie en resultaatgerichtheid.


Impact op onze én je eigen toekomst

Dit is een hele boeiende periode binnen Sligro en in deze rol kun je echt impact maken als het gaat om ons succes. Je komt terecht in een ondernemende organisatie die alle ruimte biedt voor goede initiatieven.


Verder kun je rekenen op:

 • een marktconform salaris dat aansluit bij het belang dat we aan deze functie hechten;
 • reiskostenregeling, laptop/telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling;
 • toegang tot de Sligro Academy waar je verschillende trainingen en (online) workshops kunt volgen om je verder te ontwikkelen;
 • modern kantoor waar iedereen in een positieve sfeer samenwerkt;
 • en natuurlijk krijg je korting op je aankopen bij Sligro. 


Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Sabine Hemmers via 06-26262299 of shemmers@sligro.nl.


Direct solliciteren

 

Over Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit verschillende foodservicebedrijven. Samen met onze klanten hebben we één belangrijke passie: food. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich daarop kan richten, worden alle bedrijven vanuit ons hoofdkantoor in Veghel ondersteund. Zo kunnen de verschillende bedrijven zich regionaal richten op die passie.

Op het hoofdkantoor werken we intensief samen. Dat uit zich in een professionele en efficiënte organisatie. We zijn trots op onze passie en gezond eigenwijs waar nodig. Kijk hier voor meer informatie over Sligro Food Group.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven