Inkoper / Verkoper BIO

BIO-Center ZANN is een begrip op het gebied van de in- en ver­koop van biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks staan wij met ons enthousiaste team klaar om de meest verse produc­ten direct van onze vaste telers te leveren aan onze (inter) nati­onale klanten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Inkoper/Verkoper BIO

(biologische groente en fruit)


Ben jij:

Ondernemend en oplossingsgericht? Heb je een gedreven commerciële instelling met de nodi­ge overtuigingskracht? Heb je een MBO4 of HBO opleiding of denkniveau en ben je rekenkundig? Heb je kennis van de Engelse, Duitse (Spaanse) taal en werk je graag samen? Denk je vaak net even anders en daarbij ook aan de langere termijn?

Lees dan nog even verder….!


In deze dynamische functie:

Werk je in teamverband aan de in- en verkoop van een zeer breed assortiment biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks spreek je onze (inter) natio­nale telers en klanten, die allebei bij ons koning zijn. Je zoekt actief naar nieuwe in- en verkoopkanalen en bouwt langdurige relaties op.

Je volgt marktontwikkelingen, denkt mee bij alles wat gebeurt en vertegenwoordigt BIO-Center ZANN op (inter) nationale beurzen in niet corona tijden ☹.

Wat bieden wij?:

een zeer afwisselende en uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, een prettige werksfeer in een leuk team met de nodige humor. Wij zijn met 24 mensen waarvan 11 op kantoor en houden van korte snelle lijnen.

Onze beloning bestaat uit waardering… en natuurlijk passende arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je maandelijks een lekkere bio groente en fruitdoos mee.


Ben je enthousiast geworden?:

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar:

HR@biocenterzann.com t.a.v. Astrid H. Rog

Edisonstraat 1 2652 XS  Berkel en Rodenrijs

010-4775688

www.biocenterzann.com

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven