Sales Support Medewerker

Wil jij er net als ons voor zorgen dat iedereen kan genieten van onze buitengewoon smaakvolle tomaten?

Ben jij klant- en servicegericht en een kei in het organiseren van het commerciële orderproces en ben je of spreek je een aardig woordje Duits? Dan ben jij de 

Sales Support Medewerker 

die wij bij Valor Frisch zoeken!


Valor Frisch is een joint venture die ontstaan is uit een samenwerking tussen Valstar (Best Fresh Group) en Looye Kwekers, bekend van o.a. de Honingtomaten®.  Valor Frisch is een jonge en dynamische organisatie die continu op zoek is naar het creëren van synergie tussen de beide moederbedrijven. Valor Frisch staat voor  kwaliteit, service en focus op meerwaarde voor de klant op de Duitse markt.

Ter uitbreiding van het team, bestaande uit twee directe collega’s en vele indirecte collega’s zijn wij op zoek naar een ambitieuze sales support collega die onze merken verder uit wilt bouwen. Als team willen wij onze klanten optimaal bedienen en ontzorgen om gezamenlijk nieuwe successen en groei te realiseren.

Als Sales Support Medewerker vervul je een brede en veelzijdige commerciële rol. Zo ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van het order- en klachtenproces in het ERP-systeem (Navision). Daarnaast verwerk je de salesgegevens waardoor we over up-to-date sales data kunnen beschikken.

Dagelijks heb je contact met klanten over lopende acties, orders, klachten en leveringen. Om alle processen goed te kunnen organiseren heb je intensief contact met diverse afdelingen (verkoop, productie, transport) van de teeltorganisatie over o.a. de beschikbare volumes en de kwaliteit van de tomaten. Verder komen jouw creatieve ideeën van pas bij de ondersteuning aan diverse commerciële projecten, zoals beurzen, de inzet van marketing en communicatiecampagnes en buitendienstactiviteiten.


Wie ben je?

Jij bent pro actief, klant- en servicegericht. Door samen te werken met je collega’s weet je gezamenlijk resultaten te boeken. Omdat je veel contact hebt met collega’s en klanten, verwachten wij dat je communicatief sterk en sociaalvaardig bent, zowel in het Nederlands als in het Duits. Je werkt vlot, maar nauwkeurig en je bent en blijft kritisch t.a.v. verbeterpunten en oplossingen waar de klant blij van wordt.

Daarnaast vinden wij het volgende op jouw CV;

  • Een afgeronde MBO in commerciële richting en of minimaal ervaring in deze richting;  
  • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Duits (in woord en schrift);
  • Ervaring en kennis van Excel en een ERP systeem (bijv. Navision/ SAP) is een pré;
  • Affiniteit met retail (merken), het supermarktkanaal/ AGF is een pré;
  • Sociale en positieve instelling.


Wat kun je van ons verwachten?

Valor Frisch cultuur is informeel en open waarin jouw ideeën en inbreng zeer worden gewaardeerd.

Er heerst een sfeer van gedrevenheid, slim en vernieuwend werken en denken. De communicatie is informeel en via korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Alles voor een blije en tevreden klant. De samenwerking tussen beide moederbedrijven zorgt ervoor dat je vanuit het moderne kantoor van Looye Kwekers te Naaldwijk en of bij Valstar te Poeldijk (ABC terrein) kunt werken.

Verder bieden wij:

  • Een jaarcontract (40 - 32 uur per week) flexibele werktijden;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen of cursussen;
  • Een baan in dynamische wereld van verse groente en fruit;
  • Maandelijks een box met verse groenten en fruit en natuurlijk overheerlijke tomaten.


Enthousiast geworden?

Wil jij samen met ons de uitdaging aangaan om onze merken Honing® en JOYN® nog verder uit te bouwen op de Duitse markt? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Johan Bos (johan.bos@valorfrisch.de). Voor overige vragen kun je contact opnemen met Faye van Zon (0174-478927).

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.
Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven