Junior inkoper AGF

Wil jij als junior inkoper AGF werken bij één van de grootste supermarktketens van Europa en, ben je ambitieus, gedreven en wil jouw carrière een boost geven? Dit is jouw kans!

Bij Lidl bestaat het dagelijks AGF assortiment uit kwalitatief uitstekende producten die we tegen een scherpe prijs bij onze vertrouwde leveranciers over de hele wereld inkopen. In de functie van junior inkoper groente & fruit op ons hoofdkantoor in Huizen komen inkoop, product- en assortimentsmanagement samen. Je draagt zorg voor een efficiënt inkoopproces van teler naar filiaal. Dit geldt zowel voor de AGF acties alsmede het reguliere assortiment. Samen met je andere collega’s binnen het inkoop team van de beste supermarkt in groente en fruit van Nederland, heb je als doel het verhogen van de omzet en het vergroten van het marktaandeel.

Junior inkoper AGF

De baan

Bij Lidl start je als junior inkoper met een hands-on inwerktraject, waarna je verantwoordelijk wordt voor 1 of meerdere productgroepen binnen AGF. Je bent een spin in het web tussen de verschillende afdelingen binnen Lidl (denk bijvoorbeeld aan verkoop, marketing, Supply Chain) en de leveranciers. Vanuit jouw passie voor groenten en fruit volg jij de trends en marktontwikkelingen en ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer, assortimentsmanagement en inkoop groenten en fruit. Waar je in ieder geval mee bezig gaat als junior inkoper is:

 • Het plaatsen van bestellingen bij onze leveranciers in lijn met gemaakte prijs- en leveringsvoorwaarden en het beheren van de voorraden om onze filialen zo optimaal mogelijk te kunnen beleveren.
 • Volgen van de trends en marktontwikkelingen op het gebied van AGF en hier invulling aan geven door initiatieven zoals productenontwikkeling.
 • Invulling geven aan de themakalander, door op het juiste moment attractieve acties in te plannen rekening houdende met seizoensinvloeden en beschikbaarheid
 • Onderhouden van contacten met leveranciers en onderhandelen over de (inkoop)voorwaarden.
 • In samenwerking met collega’s kwaliteitscontroles organiseren om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.
 • Je rapporteert aan de Unitmanager / Senior Inkoper.
   

Jouw profiel

 • Voor de vacature van junior inkoper AGF beschik je over een afgeronde hbo opleiding in een commerciële richting of op het gebied van Agro en Food.
 • Uiteraard heb je grote affiniteit met retail en dan met name in AGF.
 • Resultaatgerichtheid, communicatief vermogen en een commerciële instelling zijn in deze functie onontbeerlijk.
 • Daarnaast ben je ambitieus en gedreven om hogerop te komen.
 • Je bent cijfermatig / analytisch sterk en Excel kent geen geheimen voor je.
 • Goede kennis van de Duitse taal is een pré.
   

Wij bieden

Werken bij Lidl betekent altijd het beste uit jezelf willen halen. Niet voor niets behoren wij tot de snelst groeiende retail organisaties en staan we in de supermarkt top 3 van Nederland.


Verder bieden wij jou:

 • Een uitdagende en veelzijdige functie waarin je een zichtbare bijdrage levert aan het succes van Lidl als merk en continu bezig bent de lat hoger te leggen.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te leren van inkoop professionals.
 • Snel veel verantwoordelijkheid en impact.
 • Een gedegen inwerktraject waarin we je uitgebreid kennis laten maken met onze organisatie, processen, cultuur en mensen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden (leaseauto, laptop, telefoon) en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
   

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 32 landen. In Nederland hebben we meer dan 20.000 medewerkers in ruim 430 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

 

Solliciteren

 

 


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven