(jr.) Supply chain medewerker

Al 90 jaar zijn wij een familiebedrijf, gespecialiseerd in de export van (kas)groenten. We leveren dagelijks verse, gezonde producten aan supermarkten, groothandels, cateraars en de verwerkende industrie in meer dan 40 landen. In samenwerking met telers, leveranciers en klanten ontwikkelen we nieuwe concepten in het groenteschap met duurzame verpakkingen die aansluiten op de laatste trends en de behoeftes van de consument. Want wij geloven dat iedereen, elke dag moet kunnen genieten van smaakvolle, verse én duurzame groenten.

Valstar is onderdeel van de internationale bedrijvengroep Best Fresh: een toonaangevende familie van trotse handelaars en gespecialiseerde kwaliteitsmerken. Samen kunnen we aan elke vraag uit de markt voldoen: van biologisch verbouwde groenten en klassiekers uit eigen kas tot culinaire concepten voor professionele koks en onverwachte verassingen van exotische bodem.

De AGF branche heeft een complexe keten waar het van groot belang is dat alle schakels, van teler tot klant, goed op elkaar zijn afgestemd. Om die reden zijn we ter uitbreiding van het Supply Chain team op zoek naar een:


(jr.) Supply chain medewerker

Standplaats Poeldijk


In deze functie begeleid je het proces vanaf het moment van aankoop van het product tot de aflevering bij de klant. Samen met je collega’s van het Supply chain team ben je verantwoordelijk voor de meest optimale goederen- en informatiestroom.


Wat ga je doen?

 • Je voert de productieorders in via ons ERP-systeem en stemt af met de verpakkingsafdeling;
 • Bewaken van de voorraden, zodat we nooit met lege handen staan voor de klant;
 • Je hebt dagelijks intensief contact met je collega’s inkoop, verkoop, transport en logistiek om alles in goede banen te leiden;
 • Het analyseren en optimaliseren van data;
 • Het administratief afhandelen van klachten in ons ERP-systeem;
 • Contact met internationale collega’s, leveranciers en klanten.


Wie ben je en wat kun je?

Je vindt het heerlijk om administratief en organisatorisch alles op orde te hebben, plannen en regelen is waar jij een kei in bent! Je kunt secuur werken en een stapel orders weet je vlot en netjes weg te werken. Omdat je veel contact hebt met collega’s en 3e partijen, is het van belang dat je communicatief en sociaal vaardig bent, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Om goed in ons team te passen is het tevens van belang dat je gedreven bent en proactief, een uitdaging ga jij niet uit de weg en je bent oplossingsgericht! En om het werk nog leuker te maken is het zeker een groot pluspunt wanneer je affiniteit hebt met onze mooie producten. Verder heb jij:

 • Een afgeronde MBO+ opleiding, in logistieke, commerciële of agrarische richting
 • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Engels (in woord en schrift), Spaans en/of Duits is een pré
 • Ervaring met Excel
 • Ervaring met een ERP systeem is een pré
 • No-nonsense mentaliteit


Wat krijg je?

De sfeer binnen Valstar is informeel en open, inbreng en initiatieven worden zeer gewaardeerd.

Valstar is onderdeel van de Best Fresh Group en is een echt Westlands bedrijf. Er heerst een sfeer van gedrevenheid, hard en vooral slim werken, de interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groenten en fruit. Verder bieden wij:

 • Ruimte om te leren jezelf te ontwikkelen met opleidingen of cursussen;
 • Een baan in de dynamische wereld van verse groente en fruit;
 • Werk in een prachtig kantoor op het duurzaamste bedrijventerrein van Nederland;
 • De mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten georganiseerd door de Best Fresh Foundation;
 • (als de horeca weer open mag) een bedrijfsrestaurant met verse soepen, heerlijke broodjes, gezonde salades en guilty pleasures;
 • Maandelijks een box met verse groenten en fruit.


Enthousiast geworden?

Ben jij de nieuwe star die wij zoeken? Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Wil je mee weten over deze vacature of over werken bij Valstar? Je kunt contact opnemen met Faye van Zon (0174-530648), een kijkje nemen op onze website www.valstar.com of even stiekem door het raam gluren op ons adres.

 

Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren.

Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven