Commercieel Manager Glasgroenten

Code: 2021-00066
Bedrijf: Exportbedrijf
Regio: Zuid Holland


Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de AGF-sector. Door een fusie van 2 telersverenigingen is een belangrijke speler in de sector ontstaan. De leden leveren groenten en fruit van topkwaliteit. Het gevarieerde assortiment bestaat uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zacht fruit.

Deze telersvereniging houdt van korte lijnen, staat voor persoonlijke aandacht en biedt maatwerk. Het doel is de producten van haar leden tegen een marktconforme prijs te verhandelen, waarbij het rendement van de telers voorop staat.

Voor het verhandelen van de producten zijn de accountmanagers de cruciale schakel tussen de telers en de afnemers. Voor het geven van leiding aan dit team zijn we op zoek naar een 

Commercieel Manager Glasgroenten

fulltime (40 uur)


De functie

In deze belangrijke positie geef je leiding aan het team wat ervoor zorgt dat de productstromen tussen jouw telers en de afnemers vlekkeloos verlopen. Je draagt de eindverantwoording voor het volledige commerciële proces en organiseert en leidt productbijeenkomsten. Het goed onderhouden van de relatie met jouw teeltbedrijven is een belangrijk onderdeel van de functie. De telers zien in jou een sparringpartner als het gaat om hun producten. Je legt afzetovereenkomsten en overige contractuele afspraken vast. Je stelt markt- en productanalyses en commerciële rapportages op en licht deze toe en zorgt voor prijsbepaling, analyse van de benchmark en normcontroles. In deze functie zal je ongeveer de helft van je werktijd besteden om buiten kantoor de relaties te onderhouden. Je bent onderdeel van het Management team en draagt je steentje bij aan de strategie en toekomst visie van de organisatie.

Functie-eisen

 • Productkennis van glasgroenten
 • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Inzicht en ervaring met data gestuurde informatie
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré
 • Rijbewijs B
 • Ondernemersgeest
 • Sociaal vaardig met het vermogen om snel te kunnen schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een afwisselende werkplek met leuke vaardige collega’s
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, mobiele telefoon
 • Een uitstekend toekomstperspectief

Geïnteresseerd? Reageer! Eerst meer weten? Bellen of mailen kan altijd met Goos Bartels, tel. 06 1552 9042 of mail goos@lutgohr.nl

Lutgo HR

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo HR zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

 


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven