Proactieve verkoper AGF Duitsland / Europa

De sterke en onmisbare schakel tussen producenten en consumenten van een groot en uitgebreid assortiment vers fruit en citrusvruchten, zo omschrijft dit wereldwijd actieve bedrijf zich terecht. Het fruit wordt gekocht bij geselecteerde producenten en gaat via de moderne eigen opslag-, verpakkingsen transportfaciliteiten naar afnemers in de groothandel en retail in onder meer Duitsland en andere Europese landen. Om de verkoop verder te versterken wordt gezocht naar een

Proactieve verkoper AGF Duitsland / Europa (regio Rotterdam)

-Kansen zien en benutten, neemt initiatief en is overtuigend-


Het bedrijf

Een echte aanpakmentaliteit, aandacht voor efficiency en lage kosten in combinatie met maximale service en langdurige relaties met zowel producenten als afnemers kenmerken dit internationaal actieve fruitbedrijf. De locatie in wereldhaven Rotterdam speelt een belangrijke rol in de aan- en doorvoer van een breed assortiment fruit en vruchten, met name afkomstig van het zuidelijk halfrond.

Moderne verpakkingsfaciliteiten waar aandacht is voor kwaliteit in combinatie met veel logistieke mogelijkheden zorgen ervoor dat deze vestiging een sleutelrol vervult in de activiteiten gericht op groothandels en retailketens in Duitsland en andere Europese landen. Een flexibele en transparante manier van werken heeft bijgedragen aan het succes. Zorgen voor toegevoegde waarde voor de afnemers en veel aandacht voor service en langdurige, hechte relaties met producenten en afnemers zijn andere pijlers van het succes van de onderneming.

De functie

Op dit moment worden zowel internationale groothandels als retailketens in Europa beleverd en de komende jaren moet het totale aandeel succesvol vergroot worden. De juiste kandidaat is dus iemand die een sterk ontwikkeld gevoel voor commerciële kansen en het benutten daarvan heeft. Dat vergt initiatief, overtuigingskracht en een flinke dosis gedrevenheid. Hij of zij moet zich ook goed thuis voelen in een relatief klein verkoopteam met praktisch ingestelde collega’s die zowel flexibel zijn als van aanpakken weten.

Functie-eisen

Kennis van bijvoorbeeld fruit is meegenomen maar enige ervaring in de (handel in) AGF of de retail is belangrijker. Een uitstekende beheersing van Nederlands, Engels en Duits is een must. Andere talen zoals Spaans en/of Frans is een sterke pre. De kandidaat moet enkele jaren ervaring in een commerciële verkoopfunctie hebben, bij voorkeur in de AGF of retail, maar het mag zeker ook een meer ervaren verkoper zijn die nu toe is aan een nieuwe stap hogerop. Het opleidingsniveau is minder relevant, de voorkeur gaat uit naar iemand die zich volledig inzet, de echte commerciële drive heeft en van deze functie het gewenste commerciële succes maakt. Net als van de collega’s wordt verwacht dat hij of zij stevig aanpakt en zich prettig voelt in een overzichtelijk salesteam van een internationaal gerichte, succesvolle organisatie waar het om mooie en smakelijke producten draait.

De juiste kandidaat wacht een afwisselende en internationaal gerichte functie met veel kansen en doorgroeimogelijkheden bij een succesvol bedrijf. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden passen bij de zwaarte van de functie, jouw ervaring en resultaten. Spreekt dit je aan en heb je wel iets met de handel in AGF? Reageer dan meteen. Heb je vragen, wil je meer weten alvorens te solliciteren? Eén belletje of email is voldoende.

Frans Neijenhuis
Mob: +31 6 10782861
Email: frans@therecruitingspecialist.nl
Internet: www.therecruitingspecialist.nl


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven