Accountmanager Paprika

Code: 2021-00045
Bedrijf: Exportbedrijf
Regio: Aalsmeer


Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde naam in de AGF-sector. Door een fusie van 2 telersverenigingen is een belangrijke speler in de sector ontstaan. De leden leveren groenten en fruit van topkwaliteit. Het gevarieerde assortiment bestaat uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit.

Deze telersvereniging houdt van korte lijnen, staat voor persoonlijke aandacht en biedt maatwerk. Het doel is de producten van haar leden tegen een marktconforme prijs te verhandelen, waarbij het rendement van de telers voorop staat. 

Voor het verhandelen van de producten zijn de accountmanagers de cruciale schakel tussen de telers en de afnemers. Voor het versterken van de afdeling Commercie wordt gezocht naar een 

Accountmanager Paprika

fulltime (40 uur)


De functie

Je zorgt ervoor dat de productstromen tussen jouw telers en de  afnemers vlekkeloos verlopen en organiseert en leidt  productbijeenkomsten. Het goed onderhouden van de relatie met jouw teeltbedrijven is een belangrijk onderdeel van de functie. De telers sparren graag met jouw over hun producten. Je legt afzetovereenkomsten en overige contractuele afspraken vast. Je stelt markt- en productanalyses en commerciële rapportages op en licht deze toe en zorgt voor prijsbepaling, analyse van de benchmark en normcontroles.

Functie-eisen

  • Productkennis van de producten
  • Een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré
  • Rijbewijs B
  • Ondernemersgeest


Arbeidsvoorwaarden

  • Een afwisselende werkplek met leuke collega’s, eigen verantwoordelijkheden, zelfstandigheid en een prima werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto, mobiele telefoon en premievrij pensioen

Geïnteresseerd? 

Reageer! Eerst meer weten? Bellen of mailen kan altijd met Goos Bartels, tel. 06 1552 9042 of mail naar goos@lutgohr.nl

Lutgo HR

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo HR, sterk in werving en selectie, loopbaanondersteuning en persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo HR zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

 


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven