Verkoper

PHALAENOPSIS TELEN IS EEN VAK

Artisan Orchids is een orchideeënkwekerij en teelt sinds 2006 Phalenopsis in Nieuwaal. Klanttevredenheid & Innovatie zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Daarom investeren wij voortdurend in de modernste technieken zodat wij de beste in ons vakgebied blijven. Tevreden klanten: daar worden wij helemaal blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering onze klanten succesvol maakt! Team & Kwaliteit: de schouders eronder, op elkaar kunnen rekenen en altijd gaan voor het beste resultaat. Dat is kenmerkend voor ons. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden investeren wij ook in ons team van 38 medewerkers. Iedereen heeft een talent en wij doen graag ons best om dat in onze medewerkers naar boven te halen.

Verkoper


Wat houdt de functie in

Als verkoper ben jij verantwoordelijk voor het relatiebeheer van huidige klanten, het genereren van new business en het realiseren van de verkooptargets. Daarnaast werk je met passie in teamverband samen met jouw collega verkoop- en marketingmedewerkers. Artisan heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en deze functie zorgt ervoor dat wij de groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd.

Wat ga je doen

Als verkoper trek jij samen met de andere collega’s de kar voor de afdeling verkoop en marketing. Je voert verkoopacties uit aan de hand van een verkoopplanning en streeft naar het bereiken van optimale resultaten. Hierbij heb je de focus op relatiebeheer en klanten op lange termijn. Je bent in overleg met de directeur op pad naar klanten, beurzen of op locatie aanwezig.

New business en relatiebeheer

Je bent bezig met het commercieel uitbouwen en het versterken van de positionering in bestaande markten. Daarnaast ontwikkel je potentieel in nieuwe markten. Je neemt maatregelen indien dit niet op koers loopt. Uiteraard volg jij actief de marktontwikkelingen, zowel aan de vraagals aan de aanbodzijde.


Wie ben jij

Je bent een echte relatiebeheerder met pit en gewend om te werken met targets en verkoopplannen. Je kan heel goed zelfstandig werken maar hebt ook geleerd om in een team samen te werken. Daarnaast ben je een verbinder en in staat relaties op basis van persoonlijkheid en expertise binnen te halen en te behouden. Ondanks jouw snelle handelen gaat kwaliteit altijd bij jou voor kwantiteit. Je neemt beslissingen op basis van feiten met een cijfermatige onderbouwing en ook je gevoel. Hierbij maak je steeds de afweging tussen commerciële en financiële belangen. Jij weet als geen ander de balans goed te houden tussen klant- en marktbehoeftes en interne processen.


Wat breng jij mee

Je hebt relevante werkervaring in de B2B en beschikt over goede commerciële vaardigheden. Je combineert een klantgerichtheid met een planmatige en oplossingsgerichte instelling. Jij hebt affiniteit met online marketing en kan deze goed combineren met jouw dagelijkse verkoopactiviteiten. Natuurlijk ben jij gedreven, proactief en heb je een flexibele en resultaatgerichte instelling.

Wat vinden wij nog meer belangrijk

 • Een HBO- werk- en denkniveau aangevuld met relevante commerciële cursussen
 • werkervaring in een soortgelijke functie (binnen de sector is een pré)
 • Beheersing van de Engelse & Duitse taal
 • Kunnen verbinden met prospects en klanten op basis van gelijkwaardigheid en vanuit een positieve instelling
 • Resultaatgerichtheid, overtuigingskracht en een analytisch denkvermogen
 • Kundig, betrouwbaar, integer en een ondernemersmentaliteit

Omdat het een groeifunctie is zoeken wij iemand die een tweede of hooguit derde stap in zijn of haar carrière maakt.


Kun je niet wachten bij ons te starten? Mail een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Wilco Verhoeven naar info@artisan-orchids.com.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met 06-11470105. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedures. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Het heeft tevens geen zin om te reageren indien je niet beschikt over de gevraagde functie-eisen, of indien je de verplichting is opgelegd om te solliciteren.


Wat hebben wij jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf volop te ontwikkelen
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht team met veel functievrijheid
 • Mobiele telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Vrijheid en vertrouwen in een snel groeiende organisatie
 • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven