Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Accountmanager Noord-Amerika

Holex Flower, onderdeel van Dutch Flower Group, exporteert dagelijks snijbloemen naar vele verre bestemmingen. Met een verkoopteam waar teamwork hoog in het vaandel staat zijn we continue bezig met het verzorgen van aanbod en optimale service richting onze klanten over de hele wereld. Met 160 collega’s in Nederland, USA en China maken wij de wereld een stukje mooier met bloemen uit Nederland en andere werelddelen. Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

Accountmanager Noord-Amerika (m/v)


Functie omschrijving

Als Accountmanager Bloemen onderhoudt je het contact met onze groothandelsklanten in de Verenigde Staten en Canada. Je bent dagelijks bezig met op creatieve wijze in te spelen op de behoefte van de klant. Je maakt daarbij gebruik van al onze moderne faciliteiten die ter beschikking staan om jou succesvol te maken in je werk. Een aantal keren per jaar ga je op bezoek bij huidige en potentiële klanten of neem je deel aan bijvoorbeeld een beurs of een inhouse show van klanten.


Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met internationale commerciële praktijkervaring. Je bent organisatorisch en communicatief sterk en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en te onderhandelen. Daarnaast heb je een goed plan- en cijfermatig inzicht en hebt een resultaatgerichte instelling. Je staat ervoor open om met nieuwe systemen te werken (ERP, webshop, CRM). Je houdt van een informele sfeer maar waar samen hard gewerkt wordt voor een goed resultaat. Affiniteit met de sierteeltsector is een vereiste! Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je een goede gesprekpartner bent voor je collega’s en klanten.


Holex Flower biedt 

Een job in een aangename, moderne werkomgeving met een divers team collega’s. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima en marktconform. 


Geïnteresseerd?

Wil jij werken bij een vooruitstrevend bloemenexportbedrijf en de Nederlandse marktleider op het gebied van bloemenexport d.m.v. lucht- en zeevracht? Neem dan contact met ons op! De vacature is hier op de Holex website te vinden. Meer informatie over deze vacature krijg je door contact op te nemen met Bob van Vianen (Sales Manager), bereikbaar via bob.van.vianen@holex.com of via 06-53184511. Je CV met motivatie kun je sturen naar hr@holex.com.

 


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven