Horeca / catering

Eerste 100 procent Corona proof gezinsuitje in Breda

Drie uur file voor Aardbeien Drive In, 90.000 extra omzet via maaltijdboxen van overschotten

Tholen - Afgelopen zondag 29 maart opende het eerste 100 procent Corona proof gezinsuitje in Breda. Een Drive-Tru waarbij je gerechten kunt oppikken bij diverse foodtrucks. Om files te voorkomen, moeten de gasten van dit restaurant eerst een tijdslot reserveren. Wanneer er geen plek meer is in het…

Tv-programma wil met inspiratie, informatie en interactie de sector helpen

Hallo HORECA, wat doe jij? vandaag live uitgezonden vanuit Cressperience in Monster

Vanaf vrijdagavond 20 maart mobiliseert de hospitality branche alle krachten met het tv-programma ‘Hallo HORECA, wat doe jij?’. De marathonuitzending wordt live uitgezonden…

Groothandelaren Michel van den Berg en Wijnand de Mooij reageren

Compenseren winkels en marktkooplui het verlies van de horecaklanten?

Tholen - Nadat afgelopen vrijdag de Rotterdamse markten al sloten, kwam daar dit weekend de horeca bij. "Dat is in totaal 50% van ons klantenbestand, dus dat merken we wel", vertelt groothandelaar Wijnand de Mooij uit Rotterdam. "Daar tegenover staat dat onze trouwe Turkse, Marokkaanse en Poolse winkels…

Verse microgroenten, direct van de muur op je bord

Stel je het volgende voor. Je zit in een restaurant, met een heerlijk bord eten voor je. Dan komt de kok naar je tafel. “Even wachten alsjeblieft,” zegt hij, waarna hij naar de muur loopt en wat microgroenten oogst. Hij strooit de finishing touch over je gerecht. “Voilà!” Als je denkt dat dit slechts…

'Playbook' om groenten in horeca te stimuleren

Hoe kan de horeca hun gasten stimuleren om duurzamer en meer plantaardig te eten? Het World Resources Institute (WRI) zocht naar antwoorden. Aan de hand van uitgebreid…

Henk Verwoert (Hanos) in ZON Magazine

"Goed product is je belangrijkste gereedschap"

In de rubriek ‘Het woord is aan de klant’ heeft ZON magazine ditmaal een gesprek met inkoper Henk Verwoert (54), in de AGF-wereld voor iedereen al vele jaren het gezicht van Hanos. Tweemaal per week, op woensdag en op vrijdag, rijdt Henk Verwoert in alle vroegte vanuit zijn woonplaats Ochten naar de afmijnzaal…

‘Kruidenstart-up’ in overgangsfase

Tholen – Hrbs, de Amsterdamse start-up die in 2017 een serviceconcept introduceerde waarbij B2B kruiden, slasoorten en eetbare bloemen in abonnementsvorm aan de man worden gebracht, is volop bezig nieuwe producten en meer diversiteit aan het bestaand assortiment toe te voegen. “Stap voor stap voegen we…


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven