Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joris van de Vleuten nieuwe commercieel directeur Den Ouden Groep

Per 1 januari 2019 is dhr. J.H.A. (Joris) van de Vleuten aangesteld als Commercieel Directeur van Den Ouden Groep.

Door de groei van de organisatie besloot het bestuur een extra directielid aan te stellen. Joris van de Vleuten is 11 jaar werkzaam binnen de Den Ouden Groep. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor de commerciƫle zaken van Den Ouden Aannemingsbedrijf, Bodac en Den Ouden Groenrecycling.

Directievoorzitter Jeroen den Ouden is verantwoordelijk voor de algemene zaken, Sales Director Ferm O Feed Rob den Ouden is verantwoordelijk voor de verkoop van de organische meststoffen in meer dan 70 landen en operationeel directeur Harm den Ouden is verantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen Den Ouden Groep.

Joris stelt zich voor: "Mijn naam is Joris van de Vleuten, 39 jaar en woonachtig in Schijndel. Sinds 2008 ben ik werkzaam voor het familiebedrijf Den Ouden Groep waar ik gedurende mijn loopbaan meerdere functies heb mogen vervullen. Ik ben gestart als projectleider binnen het aannemingsbedrijf, waarbij we mooie projecten gerealiseerd hebben waar ik enorm trots op ben. Separaat heb ik binnen Den Ouden Groep taken vervuld als inkoper, lean-coƶrdinator en me bezig gehouden met research and development binnen Den Ouden Groenrecycling. Vervolgens vanaf 2014 als bedrijfsleider betonwegenbouw ons aannemingsbedrijf verder uitgebreid met dit bijzondere specialisme. Na volledige integratie heb ik vanaf 2017 als bedrijfsleider Den Ouden Aannemingsbedrijf sturing gegeven waarbij ik daarnaast toegetreden ben tot het managementteam van de Den Ouden Groep. In de rol als Commercieel Directeur ga ik me onder andere inzetten op innovatieve en duurzame ketensamenwerking met de markt."

Voor meer informatie:
Den Ouden Groep
www.denoudengroep.com
info@denoudengroep.com 

Publicatiedatum: