Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steur♦Vyverberg

Nieuw samenwerkingsverband richt zich met glastuinbouwadvies in eerste instantie op Belgische markt

Jeroen Noordermeer, eigenaar van Steur, en Huib Herbert, eigenaar van Vyverberg, hebben de handen ineen geslagen om tuinbouwondernemers blijvend van dienst te kunnen zijn. Steur♦Vyverberg is een recent opgericht samenwerkingsverband tussen Steur Technisch Adviesbureau uit Rockanje en Vyverberg Advies & Begeleiding uit De Lier. Deze samenwerking zal zich in eerste instantie richten op de Belgische markt.

Er is een gezamenlijke onderneming opgestart met onderstaand logo:

Halverwege 2018 hebben Jeroen en Huib een oriënterend gesprek gehad om te bekijken of er sprake is van een bepaalde chemie tussen de twee bedrijven. Na dit eerste gesprek bleek er een duidelijke klik te zijn in zowel de werkwijze als de persoonlijke aanpak van beide eigenaren. Al snel werd er een tweede gesprek gepland om woorden in daden om te zetten. Inmiddels zijn de eerste projecten in opdracht.

"Door samenwerking kunnen we onze klanten gerichter en breder ondersteunen, bijvoorbeeld met het opzetten van een nieuw glastuinbouwbedrijf en energievraagstukken. We hebben voor elk element in de bedrijfsvoering een specialist in huis om op de wensen van onze klanten een passend antwoord te vinden. Tevens is het team van adviseurs uitgebreid om flexibel te kunnen inspelen op de vragen uit de markt.'

Voor meer informatie
Steur♦Vyverberg
Oude Liermolenweg 2
2678MN  De Lier, Nederland
www.steurvyverberg.eu 
info@steurvyverberg.eu

Publicatiedatum: