Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AH test Buitenbeentjes schap

Tholen - Albert Heijn is deze week gestart met het testen van een Buitenbeentjes schap in de Albert Heijn XL-vestiging op het Gelderlandplein in Amsterdam. Het is een flexibel schap waarin ze komende weken een wisselend aanbod van buitenbeentjes producten in de spotlight zetten. 

In 2014 introduceerde AH al Buitenbeentjes in het AGF-schap. Inmiddels is er ook een assortiment in houdbare producten. Producten die buiten de inkoopspecificaties vallen of waarvan een overschot is krijgen hiermee toch een plek in het schap. “Denk bijvoorbeeld aan peren of appelen die onvoldoende zijn gekleurd, tomatensoep van een restpartij Hollandse tomaten en pruimenspread van te kleine pruimen. Toch is er geen verschil in kwaliteit, smaak en versheid. Die is namelijk net zo goed”, vertelt Pauline van den Brandhof, woordvoerder bij Albert Heijn. De Buitenbeentjes paprika en uien chips zijn gemaakt door Wilthagen Tholen. Bij AH Gelderlandplein worden ook dagelijks sap en soep gemaakt van onverkochte groente en fruit. 


Publicatiedatum: