Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenteartieste start samenwerking met Estee Lauder

Amber Locke is een groenteartieste. Vanuit een klein landelijk dorp in Derbyshire, Verenigd Koninkrijk, specialiseert zij zich in kunst en design met behulp van fruit, groenten, bloemen en andere natuurlijke elementen. In 2019 is zij een samenwerking gestart met Estee Lauder die haar ontwerpen verwerkt in mode-items.

"Mijn passie voor groenten en fruit ontwikkelde zich toen ik enkele jaren geleden experimenteerde met het eten van een 'rawfood'-dieet en dit gaf me een nieuwe waardering voor mooi, vers ingrediƫnt. Deze nieuwe hobby is snel uitgegroeid tot een klein bedrijfje met behulp van Instagram. En ik ben nu heel dankbaar om met klanten en merken uit de hele wereld te werken", vertelt Amber. Zij heeft twee receptenboeken geschreven en gefotografeerd en verkoopt
kunstwerken en ontwerpen als gesigneerde foto-editie met beperkte oplage prints. Op Instagram zijn creaties van haar te zien.

Publicatiedatum: