Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste zaak aangespannen n.a.v. uitbraak E-coli in romaine sla

Op 26 november 2018 maakte het Amerikaanse advocatenkantoor Lange een zaak aanhangig met betrekking tot de E-coli uitbraak namens een man bij wie de diagnose E-coli infectie werd vastgesteld en die in Florida in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij romaine sla had gegeten bij Beef O'Brady in Florida. Het slachtoffer van de E-coli besmetting is een inwoner van Texas. 

Advocaat voedselveiligheid Jory Lange kreeg tientallen oproepen van families van over het hele land die ziek werden na het eten van romaine sla.

"Dit is de derde E-coli uitbraak door romaine sla of bladgroenten in de laatste 12 maanden. We kregen oproepen van een aantal mensen die na het eten van romaine sla in het ziekenhuis waren opgenomen. Indien u romaine sla thuis teelt in Californië, raadt de CDC en FDA aan om deze weg te gooien en er niet van te eten," zegt nationaal advocaat belast met de E-coli uitbraak Jory Lange.

Voor meer informatie:
www.MakeFoodSafe.com

Publicatiedatum: