Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie plantmachines selderij, ijsbergsla en andere groenten

BrimaPack heeft een VeTrac II 9/7 T 18-row Transplanter gebouwd en geleverd. Met drie, zes rijen Ferrari´s Fastblock Transplanter modules vastgemaakt aan de VeTrac eDrive rupsband van BrimaPack, kan de machine tot 8 meter breedte planten met een maximum capaciteit van 130.000 planten/uur. De VeTrac is geschikt voor het planten van selderij, ijsbergsla en andere groenten.

 

De plantsnelheid varieert van 500 m/uur tot 3.500 m/uur. De Trimble RTK-GPS autopilot wordt gebruikt voor geautomatiseerd raster planten. De machine is uitgerust met geautomatiseerde logistiek om trays van en naar de plantafdeling te transporteren. Werknemers worden door windschermen aan de zij- en achterkanten beschermd tegen sterke wind.

 

BrimaPack’s unieke e-Drive systeem verlaagt de brandstofkosten en de uitstoot van broeikasgassen en heeft een optimale bestuurbaarheid die voldoet aan de eisen van vandaag en de verwachtingen van morgen. De unit kan met een afstandsbediening gereden en bestuurd worden, tillen, planten en vouwen.

Na het ontkoppelen van de 18-rij plantsectie en de hydraulisch vouwbare VeTrac, kan de complete unit op twee opleggers vervoerd worden.

Ron van de Pavert
BrimaPack
Tel: +31 315 640 731
Email: sales@brimapack.com
www.brimapack.com 

Publicatiedatum: