Frisse innovatieve concepten op de Dutch Agro Food week

SIGN werkt voor de glastuinbouw aan strategische innovaties om de markt van de toekomst te vergroten. In het voorprogramma van de start van de Dutch Agri Food week komen groentensnacks en nieuwe media om de groentenconsumptie te verhogen aan bod. Minister Carola Schouten van LNV opent vervolgens de grootste groentenkraam van Nederland als start van de vierde editie van Dutch Agri Food Week.

Zes jongeren tonen in het voorprogramma hun concepten om jongeren meer groenten te laten eten. Het zijn de winnaars van de prijsvragen die SIGN vorig jaar organiseerde voor nieuwe groentensnacks en nieuwe media. Het complete programma treft u hier.

Leden van LTO Glaskracht Nederland kunnen zich kosteloos aanmelden voor het voorprogramma in Den Haag via deze link. Wilt u ook de opening bijwonen? Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

SIGN (Stichting Innovatie Glastuinbouw) is een initiatief van LTO Glaskracht Neder­land en heeft voor de uitvoering van haar innovatieprogramma een alliantie met het ministe­rie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Bron: LTO Glaskracht

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018