Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: de 6e editie van de Indoor-Ag-Con

Netwerk mogelijkheden, interessante sprekers en nieuwe technologieĆ«n. Tijdens de zesde editie van de Indoor Ag-Con waren al deze dingen aanwezig, en we zullen je hier alles over vertellen. Maar eerst is het tijd voor wat foto's! 




Organisator Newbean Capital brengt de binnenteelt sector ieder jaar bij elkaar in het Las Vegas Convention Center en op 3 en 4 mei dit jaar was dit niet anders. Netwerk mogelijkheden waren de voornaamste reden dat veel bezoekers bij het evenement aanwezig waren, maar ook de presentaties van grote spelers binnen de industrie werden goed ontvangen. 

De opkomende binnenteelt sector trekt ook veel opportunisten aan en tijdens het evenement werd duidelijk dat er nog veel te verkennen binnen deze nieuwe sector. Van financiering tot het sluiten van de keten, en van speciaal gekweekte variƫteiten tot het richten op de markt, de binnenteelt sector ontwikkelt snel, maar biedt veel kansen voor verdere groei.


Een belangrijk onderwerp voor de industrie is de ontwikkeling van nieuwe gewassen. Na bladgroenten is cannabis nu ook al een bekend gewas, maar wat kunnen we nog meer verwachten? Aardbeien en dergelijke gewassen natuurlijk, maar ook andere medische planten en groeimogelijkheden worden veel besproken. 

De komende weken zullen we je helemaal updaten over de mogelijkheden in deze groeiende industrie. Laten we eerst naar wat foto's gaan kijken!