Frieda's Specialty Produce

Paa(r)saanbiedingen

Het AMerikaanse Frieda's wil consumenten verleiden wat kleurrijke groenten aan hun Paasgerechten toe te voegen met hun paarse zoete Stokes aardappelen en overige paarse AGF. "Consumenten zijn voor de Paasdagen op zoek naar vrolijke lentekleuren en onze Stokes zoete aardappelen passen perfect in dit plaatje. Bovendien is paars de trendkleur van dit jaar," vertelt Alex Jackson Berkley van Frieda's. 
Naast de paarse zoete aardappelen heeft Frieda's nog veel meer paarse voorjaarsgroenten in haar assortiment, waaronder baby-bieten, baby-wortelen, paarse koolraap en bloemkool, 'Paasei'-radijzen, radijzen, radicchio en treviso. Andere producten,die het bedrijf voor de Paasdagen aanbeveelt, zijn groene artisjokken, venkel, bleekselderij, raapstelen, rabarber, Frieda's French Style crêpes en zilveruien.

Frieda's biedt ook een tweelaagse displayunit speciaal voor de Paasdagen aan. Deze eenvoudig op te zetten display neemt weinig ruimte in beslag maar zal dankzij zijn kleurrijke ontwerp de aandacht van het winkelend publiek zeker weten te trekken. 

"Deze display is de ideale oplossing voor producten die niet in de koeling hoeven en snel omgezet worden," aldus Berkley. 
 

 
Voor meer informatie: 
Oakley Boren
Frieda's Specialty Produce
Tel: +1 (714) 733-7660

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018