Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekerij Helderman koopt 25 hectare op Agriport A7

Kwekerij Helderman, lid van Harvest House, heeft als eerste teler binnen Agriport A7 overeenstemming bereikt om voor de 2e keer in dit gebied een kavel aan te kopen om hiermee verder te groei te faciliteren. Er wordt ruim 25 ha grond gekocht. In 2018 wordt een eerste fase van 11 ha glasopstanden gebouwd waarbij het bedrijf van 23 ha naar 34 ha paprikateelt groeit.

Robin Berendse van Yeald heeft het gehele traject begeleid, van ideevorming tot strategische keuzen, het businessplan, het financieringstraject en de aankoop. "Samen met Yeald zijn we de afgelopen 1,5 jaar diep in de materie gedoken en zijn er strategische keuzen gemaakt die voor het bedrijf het beste zijn. Verantwoorde groei en optimalisatie zijn hierbij de sleutelwoorden", aldus Ruud Helderman.


V.l.n.r. Barry Helderman, Jack Kranenburg van Agriport A7, Ruud Helderman en Robin Berendse van Yeald

Ideaal groeipad

Barry en Ruud Helderman zijn verguld om wederom zaken te doen met Agriport A7. "De voordelen van het gebied zijn algemeen bekend en bij groei was het voor ons een randvoorwaarde minimaal deze punten terug te laten komen. De voordelen van ECW: geothermie, energienetwerk, CO2, glasvezel en diverse andere voorzieningen. In combinatie met een 2e vestiging op loopafstand en een netwerk van top ondernemers in de omgeving die elkaar sterker maken, maakt dit voor ons een ideaal groeipad" aldus Barry Helderman.

Agriport A7 is trots dat voor het eerst een reeds gevestigde teler een 2e project in hetzelfde gebied realiseert. "Hiermee wordt aangetoond wat wij vanaf de start hebben nagestreefd: een ideale locatie voor de ontwikkeling van duurzame glastuinbouw," aldus een Jack Kranenburg.

Voor meer informatie:
Kwekerij Helderman BV
Barry Helderman
0227-501640
info@kwekerijhelderman.nl
www.kwekerijhelderman.nl

Yeald
Robin Berendse
+31 (0) 174 75 25 00
rb@yeald.nl
www.yeald.nl

Publicatiedatum: