Na eerst bananen en vanille succesvol te laten groeien, wordt er nu ook zwarte peper geteeld in de kassen van de Universiteit Wageningen. Culinair-expert Alain nam een kijkje in de kassen namens Binnenstebuiten.
Bekijk hier de video.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Inschrijven Ik ben al ingeschrevenU maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!
Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Abonneren Ik ben al ingeschrevenNa eerst bananen en vanille succesvol te laten groeien, wordt er nu ook zwarte peper geteeld in de kassen van de Universiteit Wageningen. Culinair-expert Alain nam een kijkje in de kassen namens Binnenstebuiten.
Bekijk hier de video.