Ontwikkeling tankstation en vrachtwagenparkeerplaats Nieuw Reijerwaard kan doorgaan

De ontwikkeling van een tankstation met truckparking voor tenminste 100 vrachtwagens op bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard kan doorgaan. BP gaat het tankstation exploiteren.

BP was de winnende inschrijver van de aanbesteding. Shell Verkoopmaatschappij Nederland had ook belangstelling, maar schreef niet in. Shell vindt op verschillende gronden dat eerst een nieuwe aanbestedingsprocedure moet plaatsvinden. Shell had dat in een kort geding gevorderd. Op 17 november 2023 heeft de rechtbank uitspraak gedaan: zij gaat niet mee in de eis van Shell.

Voor het tankstation en vrachtwagenparkeerplaats is een kavel van ruim vijf hectare gereserveerd aan de Basilicumweg, tussen de Verbindingsweg en de A15. Het project moet uitgroeien tot een ‘mobilteitshub’ met naast het tankstation en de parkeerplaats ook chauffeursvoorzieningen, horeca en mogelijkheden voor elektrisch laden.

Voor meer informatie:
www.nieuwreijerwaard.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.