Ruim vierhonderd bezoekers op LLTB Jaarcongres

Ruim vierhonderd leden, stakeholders en afgevaardigden uit de lokale en provinciale politiek bezochten donderdag 16 november het LLTB Jaarcongres in Het Forum in Roermond. ‘We kijken terug op een zeer geslaagd congres’, zegt LLTB-voorzitter Thijs Rompelberg.

Het jaarlijkse congres stond in het teken van ‘LLTB voor jou’. Rompelberg gaf in zijn toespraak aan dat dat verder gaat dan wat de LLTB doet voor leden. ‘Wat de LLTB doet, doen we voor onze leden, maar feitelijk doen we het voor heel Limburg. Boeren en tuinders houden Limburg immers gezond.’ Thijs blikte daarnaast terug op een jaar voorzitterschap en vooruit op de uitdagingen voor de toekomst.

In een vraaggesprek met presentatrice Martine van der Meijden bespraken de LLTB-hoofdbestuurders de belangrijkste zaken uit hun portefeuilles. Ook landbouwgedeputeerde Kuntzelaers richtte het woord tot de aanwezigen en liet onder meer weten dat de provincie in de vorm van een nog uit te werken ‘blijversakkoord’ aandacht heeft voor ondernemers die vooruit willen.

Wetenschapsjournalist en moleculair bioloog Hidde Boersma gaf als gastspreker zijn visie op onder meer de toekomst van de landbouw en voedselzekerheid.

Hier zijn foto's van het congres te bekijken. Hieronder is een video te bekijken:

Bron: LLTB


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.