Royal Brinkman vernieuwt webshop voor telers

Op 18 november heeft Royal Brinkman haar webshop vernieuwd. Telers kunnen sneller de juiste producten vinden. Ook herhaalbestellingen plaatsen gaat eenvoudiger. Het bedrijf stelt meer specialistische kennis op één plek beschikbaar. Hiermee wil Royal Brinkman voor telers het gemak van online bestellen vergroten en hun inkoopproces vereenvoudigen.


De vernieuwde webshop.

Royal Brinkman bouwt haar e-commerce activiteiten de komende jaren uit. De groei van de afgelopen jaren bevestigt dat online een volwassen verkoopkanaal voor het bedrijf is.

CEO Ton van Mil: ”Dit nieuwe moderne e-commerce platform stelt Royal Brinkman in staat om haar klanten nog beter te bedienen. We anticiperen op toekomstige ontwikkelingen wereldwijd en ons doel hierin is samen verbeteren. Samen kijken we vooruit, dit doen we al ruim 135 jaar.”

Het nieuwe platform bevat de grootste kennisbank voor de teler. Rob Helderman, Manager E-commerce: “Al vele telers zijn vertrouwd met online bestellen via onze webshop. Bovendien waarderen zij de specialistische kennis die wij delen in de kennisbank. Het zijn ook juist de telers die met hun feedback samen met ons de webshop hebben doorontwikkeld. Kortom, ontdek ook bij ons het gemak van online bestellen en vereenvoudig je inkoopproces.”

De verbeteringen zitten vooral in het inkoopgemak en de beschikbaarheid van kennis. Met behulp van filtering en de aangepaste catalogusstructuur vind de teler gemakkelijker en sneller de juiste producten. Ook is het eenvoudiger om herhaalbestellingen te plaatsen dankzij een nieuwe historiepagina, een verbeterd onderdeel favorieten en de introductie van het ‘eerder besteld’ label. De Kennisbank is overzichtelijker gemaakt, en er is meer kennis van specialisten toegevoegd. “We zijn ervan overtuigd dat we telers met alle webshopverbeteringen en kennistoevoegingen nog beter kunnen helpen om het beste resultaat uit hun teelt te halen. De vernieuwde webshop sluit daarmee naadloos aan bij de filosofie van Royal Brinkman Let’s improve together”, aldus Ton van Mil.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Postbus 2
2690 AA 's-Gravenzande
Tel. 0174 - 446 100
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.